Einat Dan, a castigat 16 premii mondiale

ABA  Make-up Academy aduce in atentia make-up artistilor romani pe Einat Dan, unul dintre cei mai importanti make-up artisti din lume! Castigatoare a 16 premii la nivel mondial pentru machiaj conventional si bodypainting, printre care Best Make-up – la Festivalul International de Fashion Film in 2013, in 2014 castiga Golden Mask la categoria The Best International Make-up Artist.

“Regina Detaliilor” isi incepe cariera ca make-up artist in Tel Aviv, Israel, unde, dupa satisfacerea stagiului, urmeaza un curs de machiaj.
Se muta in New York pentru a se perfectiona si ramane acolo pentru doi ani. Pentru cativa ani se stabileste in Milano, munca sa fiind apreciata si recunoscuta de nume célèbre din industria modei. De aici va incepe ascensiunea sa in industria beauty si fashion avand colaborari in intreaga lume. Portofoliul sau cuprinde colaborari cu:

•    FASHION – BALENCIAGA, JEAN PAUL GAULTIER, VALENTINO, VIVIEN WESTWOOD, XOXO BAGS, FENDY, GIAN MARCO VENTURI, MORELATO, NOUBA MAKE-UP ITALY, OROBLU, ROCCO BAROCCO, SIKKENS, SOFT TOUCH MAKE-UP ISRAEL, ARGENTOVIVO
•    REVISTE – VOGUE, ELLE, TRUCCO, FASHION BEAUTY, INSTITUTE
•    CELEBRITATI  - HARALD GLOOCKLER, BETTINA ZIMMERMANN, KATJA RIEMANN, JEANETTE HAIN, ADI NEUMANN, ALBERTA FERRETTI, ANJA RUBIK, DEBORHA SALVAGGIO, MANUELA ARCURI, MARIA BUCCELLATI, SASA ANGELUCCI, SIRI TOLLEROD

Einat Dan este invitata in toata lumea pentru a sustine workshop-uri de machiaj, fiind unele dintre cele mai cautate.
In toamna aceasta  va fi prezenta si in Romania, unde, pe 13-14 septembrie va sustine doua workshop-uri pe temele BEAUTY & GLMOUR MAKE-UP si EDITORIAL MAKE-UP. Pasionatii de machiaj au oportunitatea de a a invata tehnici noi de machiaj, pot afla cum sa combine produsele pentru beauty cu cele pentru bodypanting intr-un machiaj de beauty, cum sa realizeze machiaje pentru editorale si fashion show-uri si care este diferenta dintre ele dar si multe alte tehnici pe care make-up artistul le-a dezvoltat si perfectionat in lunga sa cariera.


Make-up artistii interesati de aceste worksop-uri pot afla mai multe detalii accesand site-ul www.abacademy.ro!

Eveniment recomandat de IMATS!
1 din 11

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod