Descoperă noua colecție de make-up de la No7

Noile culori de la No7 surprind frumusețea ta naturală!
Anul acesta, No7 se re-inventează, lansând noi produse adaptate cerințelor femeilor moderne de pretutindeni. Întreg procesul de modernizare al gamei are la baza tradiția care i-a consacrat: aceea de a oferi produse de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile, pentru ca fiecare femeie să arate și să se simtă frumoasă.

Te simți fabulos cu noile fonduri de ten care se potrivesc perfect nuanței tenului tău: fie că îți dorești un look radiant, proaspăt sau natural, No7 are exact nuanța care ți se potrivește pentru a arăta perfect întreaga zi.
Special conceput pentru toate tipurile de ten, „Stay Perfect” are o textură ușoară, acoperă ridurile fine și petele,rezistând pe piele până la 8 ore. Dacă îți dorești un look fără cusur și rafinat, fondul de ten matifiant „Beautifully Matte” este alegerea perfectă. Are o formulă special concepută pe bază de pudră,care absoarbe excesul de sebum și hidratează exact acolo unde este nevoie.

Arăți impecabil cu noile corectoare, indispensabile pentru fixarea machiajului și mascarea imperfecțiunilor. „Radiant Glow” de la No7 are soluția perfectă pentru ochii obosiți, cu cearcăne sau riduri: pensula aplicatoare incorporată și o formulă special concepută pe baza de particule care reflectă lumina.
în urma aplicării, cearcănele sau pungile formate în jurul ochilor vor fi doar o amintire.

Noua colecție de mascara te va ajuta să obții gene cu până la 100% mai mult volum, perfect alungite și curbate. Cu ambalaje mult mai moderne și pensulele unice și sofisticate, noile mascara de la No7 sunt absolut fermecătoare!
De la nuanțe calde până la culori tari și îndrăznețe, noile produse de machiaj No7 te vor ajuta să te re-descoperi.


Lansată în 1935 în Marea Britanie drept „calea modernă către frumuseţe”, No7 și-a respectat de-a lungul vremii promisiunea, fiind astăzi cea mai bine vândută gamă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii din Marea Britanie.


Gama No7 este comercializată în România prin intermediul farmaciilor Sensiblu si include o varietate generoasa de produse, cu o selecție de texturi fabuloase și nuanțe surprinzătoare, pentru un machiaj impecabil care durează întreaga zi. Toate formulele produselor sunt hipoalergenice și testate dermatologic.


Inființată in 1997, compaania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania. In prezent, Sensiblu oferă prin intermediul celor peste 400 de farmacii din intreaga țară, soluții integrate de sănătate, frumusețe și stare de bine unui număr de peste 5 milioane de pacienți și clienți constanți.


www.sensiblu.com

www.facebook.com/boots
www.facebook.com/sensiblu
twitter.com/sensiblu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod