Uleiul natural care o ajută pe Chrissy Teigen să aibă un ten perfect

De fiecare dată când Chrissy Teigen postează un selfie sau își face apariția pe covorul roșu este imposibil să nu ne întrebăm ce face pentru a avea o piele atât de frumoasă.
Teigen este recunoscută pentru tenul său impecabil și strălucitor, iar de curând a dezvăluit într-un tutorial pe Instagram Story ce face pentru a-și menține pielea frumoasă și sănătoasă.

În postarea de pe rețeaua de socializare, Teigen, care este în prezent scriitoare și femeie de afaceri, a dezvăluit că un produs natural este secretul pielii sale impecabile. Vedeta a povestit că primul și cel mai important pas pentru un ten fără imperfecțiuni este curățarea pielii în profunzime, urmat de aplicarea unui ulei natural despre care spune că face adevărate minuni pentru piele.

Soția starului pop John Legend folosește de fiecare dată uleiul din sâmburi de prune pentru a-și hidrata intens pielea. 

Prima dată a auzit despre acest ingredient natural de la Nova Kaplan, un makeup artist celebru de la Hollywood care colaborează cu numeroase staruri.
Se pare că uleiul de prune este secretul său pentru un ten hidratat, suplu și neted. 

Am crezut că îmi dă o mostră de produs realizat de vreo prietenă de-a ei, dar se pare că este un produs real, pe care oricine îl poate cumpăra”, a spus Chrissy în postarea de pe Instagram. „Este ulei din sâmburi de prune 100% natural, pe care îl folosesc zilnic. Dacă nu port machiaj, aplic uleiul și las pielea să-l absoarbă”, a adăugat vedeta.

Ea a mai spus că după ce aplică uleiul din sâmburi de prune pe toată fața, aplică uneori o cremă hidratantă de față după, pentru a „sigila” uleiul în piele. „Am vrut să împărtășesc asta cu voi pentru că mie mi-a schimbat radical pielea. Este uimitor”, a adăugat Teigen.

Uleiul din sâmburi de prune este bogat în acizi grași omega, având în compoziție nu mai puțin de 13 astfel de tipuri de acizi benefici.
Conține vitaminele A și E, care vindecă și hidratează pielea, părul și unghiile mai bine decât alte uleiuri naturale. Uleiul de prune are o culoare aurie și un parfum plăcut, ce amintește de migdale și marțipan. De fapt, prunul face parte din familia migdalului. Acest ulei este foarte bogat în acid oleic, cu o concentrație ce variază între 60 și 80%. Conține acid linoleic (12-25%), vitamina B și betacaroten. Este intens hidratant și are o compoziție stabilă, ceea ce înseamnă că nu se degradează ușor.

Uleiul din sâmburi de prune are și proprietăți antiinflamatorii. Datorită acestor proprietăți poare reduce probleme precum pungile de sub ochi, iritații, pete pigmentare, cearcăne, riduri sau piele uscată. 

Are beneficii excelente pentru piele, în ciuda faptului că nu este la fel de bine cunoscut precum alte uleiuri naturale hidratante.


Beneficii pentru piele ale uleiului din sâmburi de prune:


Contribuie la protejarea pielii împotriva razelor UV - Uleiul din sâmburi de prune fortifică pielea și protejează bariera naturală de protecție a pielii de radiațiile UV. Poate fi folosită înainte de a aplica o cremă cu SPF, căreia îi amplifică efectul și în același timp hidratează tenul.

Uniformizează nuanța tenului - Substanțele naturale din uleiul din sâmburi de prune ajută la uniformizarea nuanței pielii prin estomparea petelor pigmentare.

Protejează pielea de radicalii liberi - Uleiul din sâmburi de prune conține numeroși antioxidanți, acizi grași omega 6 și omega 9, precum și polifenoli. Toți acești compuși naturali protejează pielea de radicalii liberi responsabili pentru degradarea celulară și apariția prematură a ridurilor.

Vindecă și hidratează pielea - Acest ulei este bogat în provitamina A și E, care sunt recunoscute pentru efectul hidratant și de accelerare a procesului natural de vindecare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod