Frumuseţe. 5 trucuri ca să arăţi perfect la plajă fără machiaj

Eşti dependentă de fond de ten sau mascara şi nu te simţi în largul tău când mergi la plajă şi nu le poţi folosi? Există trucuri ca să arăţi excelent fără strop de make-up!

Gene mari

Un dezavantaj major atunci când mergi la plajă este faptul că nu poţi folosi mascara, iar cele rezistente la apă nu sunt întotdeauna o soluţie prea bună pentru că pot fi dezintegrate de cremele pentru protecţie solară. O variantă mult mai comodă de a-ţi pune ochii în valoare este vopsirea genelor. De obicei, genele au o culoare mult mai deschisă la vârfuri decât la bază, ceea ce le face să pară mai scurte decât sunt. Iar vopsindu-le în saloanele de înfrumuseţare, cu o vopsea specială, le vei transforma radical şi vor fi mult mai vizibile şi fără mascara.

Protecţie solară maximă şi ten fără imperfecţiuni

Ai vrea să te bucuri de beneficiile unui fond de ten chiar şi când mergi la plajă? Din fericire, soluţiile cosmetice şi de îngrijire din prezent îţi oferă această posibilitate. Foloseşte o cremă nuanţatoare cu factor de protecţie solară ridicat.
Acestea combină beneficiile unui fond de ten cu cele ale cremei cu SPF 50 pentru plajă. Cele mai multe dintre ele sunt rezistente la apă, dar va trebui totuşi să reaplici o dată la două ore pentru ca protecţia UVA şi UVB să fie cu adevărat eficientă.

Poţi încerca:
Anthelios XL SPF 50+ Cremă Fondantă
Anthelios XL SPF 50+ Fluid colorat Ultra-lejer
Vichy Ideal Soleil Emulsie matifianta colorata - BB Nuanta Bronz natural, SPF50
Vichy Crema onctuoasa colorata - BB Nuanta bronz natural, SPF50
Avene Cremă SPF50+ nuanţatoare

Nuanţare delicată

Dacă nu vrei să-ţi acoperi tenul când mergi la plajă cu o cremă nuanţatoare, autobronzantul este o soluţie simplă şi comodă care te va ajuta să ai un ten uniform. Foloseşte o cremă autobronzantă pentru ten, în nuanţa adecvată pielii tale, cu o zi înainte de a merge la plajă.
Vei obţine un bronz delicat, care va estompa eventualele imperfecţiuni.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod