30 de manichiuri interesante cu ojă mată

De câţiva ani buni, oja mată a intrat deja în rândul lacurilor de unghii clasice. Cu siguranţă ai deja o astfel de ojă în colecţia ta.
Pentru că efectul pe unghii este unul deosebit, nu este de mirare că oja mată devine tot mai populară pe zi ce trece. Iar dacă nu ai încercat-o deja până în prezent, acum este ocazia excelentă.

La fel ca şi rujul mat, care este o tendinţă importantă în machiaj încă de anul trecut, oja mată are un cuvânt de spus în tendinţele pentru manichiuri de anul acesta.

Oja mată este foarte versatilă. Atunci când alegi o nuanţă închisă, misterioasă, precum un roşu burgund, un bleumarin puternic sau maro, vei obţine o manichiură elegantă şi sofisticată.
Oja în astfel de culori aminteşte de frumuseţea catifelei.


În cazul în care preferi culorile deschise, atunci trebuie să încerci nuanţele nude, care arată excelent în variantă mată. Şi tonurile pastelate de roz, bleu, oranj sau chiar gri sunt spectaculoase pe unghiile tale în variantă mată.

Nu este necesar să investeşti într-o mulţime de oje mate. Ai nevoie doar de un produs, un top coat pentru matifiere, care îţi va permite să transformi orice ojă într-una mată.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod