20 de manichiuri pentru vara 2019. Află ce modele nail art se poartă

Frumusețea și culorile verii se pot regăsi și pe unghiile tale dacă alegi să porți manichiuri inspirate de acest anotimp luminos.
Iar în vara 2019 ai la dispoziție o mulțime de modele vesele și interesante pe care să le încerci. 

Manichiurile în trend pentru acest sezon se inspiră din principalele tendințe în modă ale verii. Motivele pe care le regăsim pe haine și accesorii sunt prezente și în modelele de manichiuri pentru vara 2019. 

Iată câteva dintre temele pe care să incluzi în manichiurile tale pentru vara 2019:

Flamingo


Faimoasele păsări roz sunt o adevărată obsesie în lumea modei, frumuseții sau în ceea ce privește decorul. De la haine, accesorii, decorațiuni sau colace pentru piscină, găsești orice sub formă de flamingo.
Nu este de mirare că acest trend a pătruns și în lumea manichiurilor. Păsările roz arată excelent pictate pe unghii, rezultatul fiind o manichiură cu aspect estival, modern.

Printul tropical


Frunzele de palmier, fructele colorate și unghiile cu imprimeuri botanice se numără de asemenea printre tendințele verii în materie de manichiuri. Poartă denumirea de stil tropical și se asortează perfect cu vara.

Ombre


Unghiile ombre sunt în tendințe de câțiva ani. Dar pentru adapta acest trend sezonului de vară, optează pentru nuanțe deschise, intense. De exemplu, ai putea să creezi un ombre în tonuri de oranj și roz care să amintească de culorile asfințitului din zilele de vară.

Fructe


Desenele sub formă  de fructe ar trebui să fie de nelipsit de pe unghiile tale în vara 2019. Dacă ananasul este una dintre temele favorite ale celor mai multe pasionate de nail art, printre fructele care se potrivesc perfect cu sezonul de vară se numără cireșele, citricele, pepenii, bananele etc. 

Imprimeu în stil Hawaii


Anul acesta se poartă cămășile hawaiene, cu imprimeuri florale în culori intense. Iar acest stil a fost împrumutat și în lumea nail art.
Manichiurile cu imprimeuri de tip Hawaii sunt de-a dreptul spectaculoase și în mod sigur atrag atenția oricui. Șabloanele sau abțibildurile pentru unghii sunt o modalitate simplă de a crea o astfel de manichiură complicată.

Deserturi


Înghețata, desertul reprezentativ al verii, se poate transforma la fel de bine într-o manichiură simpatică de vară. De fapt, deserturile în nuanțe intense sau pastelate, precum brioșe, vata de zahăr, bomboanele etc. sunt reproduse pe unghii pentru a crea manichiuri amuzante și creative.

Călătorii


Și motivele inspirate de călătorii se potrivesc pentru manichiurile pe care să porți în vara 2019. Printre elementele de vacanță ce pot fi reprezentate pe unghii se numără hărțile, globul pământesc, bilete de avion, valize etc. 

Modele geometrice


Figurile geometrice desenate pe unghii sunt un alt trend major al acestui an. Pot fi colorate în nuanțe intense, dar le poți asocia și cu spații goale, lăsate în nuanța naturală a unghiei, pentru a bifa două tendințe în materie de manichiuri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod