10 trucuri geniale de înfrumusețare de pe TikTok

În 2020 am descoperit că TikTok este o adevărată comoară în materie de trucuri și sfaturi de înfrumusețare pe care le putem învăța. Descoperă zece idei geniale pe care să le încerci

 

Cum să obții un efect de lifting folosind corectorul


De obicei, folosim corectorul pentru a ascunde imperfecțiuni precum cearcăne, coșuri și cicatrici. Din acest tutorial, însă, îmvățăm că acest produs cosmetic pentru a-l plasa în mod strategic astfel încât să obținem un efect de lifting.
@meghaess

Facelift anyone? ##facelift ##concealerhack ##makeuphack ##makeuptricks ##makeuproutine ##itsaremix ##gotthisforyou ##makeuptutorial ##skincareroutine ##foryou

♬ BDASH Breathe - BDash

 


Cum să-ți conturezi nasul


Atunci când este realizată corect, tehnica de conturare îți poate pune trăsăturile în evidență exact așa cum vrei. Acest tutorial arată cum se conturează nasul astfel încât să obții ceea ce îți dorești. Secretul este să folosești bronzer începând de la nivelul arcadei, o zonă adesea neglijată, și să aplici apoi fond de ten pentru a estompa eventualele linii evdiente.
@ehlieluna

The 1 nose contour tip you might be missing out on.

##contouring ##learnontiktok ##tiktokpartner

♬ original sound - EhlieLuna


Cum să reîmprospătezi fondul de ten


După câteva ore de la aplicare, fondul de ten începe să pară uscat și să se estompeze. Dar există o soluție simplă pentru această problemă. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi puțin spray pentru fixarea machiajului pe un burete și să tamponezi pe zonele cu probleme pentru a reîmprospătă fondul de ten.
@haliiiimaaa

Stop foundation looking dry and flakey with this hack! Setting spray is from Primark and sponge is real techniques 


Adaugă volum de la rădăcini


Pentru acest truc extrem de simplu, ai nevoie de un pieptene cu coadă subțire (dar poți folosi și un creion). Folosește vârful pentru a crea o cărare zigzag de-a lungul cărării tale obișnuite pentru a obține rapid mai mult volum la nivelul rădăcinilor.
@alessa.miki

Quick way to add volume to your hair #hairtips #beautytips #BackyardVibes #hairtutorial #tipsbyalessa

♬ The Box Funk Remix - L.Dre

Cum să aplici corect produsele de îngrijire


Fie că folosești o loțiune demachiantă, gel pentru curățarea tenului sau aplici apoi ser sau cremă hidratantă, realizează de fiecare dată mișcările corecte, de jos în sus. Evită să freci pielea și să tragi în jos.
În acest fel contribui la îmbunătățirea fermității pielii.
@sosonaskincare

How to apply products.#skincaretipsforyou #beautyhack#learnontiktokpartner#ItStartsOnTikTok#skincare#sonaskin#TikTokWithAlexa

♬ original sound - The Late Late Show

Metoda simplă de a folosi tușul de pleoape


Ai nevoie de ajutor ca să trasezi o linie perfectă cu tușul de pleoape? În loc să aplici toată linia dintr-o singură mișcare, separă în trei secțiuni mai mici: colțurile exterioare, partea de mijloc și colțurile interioare.
@cassiie_1

Winged liner tutorial ✨


Folosirea produselor împotriva acneei


Dacă pielea ta este uscată, produsele concepute pentru combaterea acneei pot face mai mult rău decât bine. Mai puțin înseamnă mai bine în acest caz și este de preferat să alegi un singur tratament împotriva acneei pe care să-l folosești cu regularitate. Prea multe ingrediente antiacneice pot distruge bariera de protecție a pielii, cauzând și mai multe probleme la nivelul tenului.
@benneiley

#greenscreen do your skin a favor and don’t make the same mistakes I did #skincare #acne #learnontiktok #tiktokpartner

♬ original sound - Ben Neiley


Cum să-ți evidențiezi buzele folosind conturul


Acest tutorial ne demonstrează că diferite moduri de aplicare a creionului de contur poate schimba foarte ușor forma buzelor. Este o metodă simplă de a-ți pune în valoare buzele și de a evidenția ceea ce îți dorești.
@style

Which way do you prefer?!



Unde să plasezi iluminatorul


Highlighter-ul este un produs care îți iluminează tenul și îl face să pară mai frumos și mai sănătos. De asemenea, atrage atenția asupra anumitor zone și le face să iasă în evidență. Iar acest tutorial ne arată exact unde să-l plasăm pentru a obține un rezultat perfect.
@sianblighmua

Duet me your results! Product placement is so important. I love a triple baked highlight ✨ #muatips #makeuptips #highlightertutorial @tiktok_uk

♬ original sound - Sian Bligh


Folosește corect pensulele pentru machiaj


Aplici mereu prea mult blush? Dacă vrei să obții doar un strop discret de culoare, alege o pensulă cu o densitate mai mică. Optează pentru pensule cu peri moi și subțiri, în locul celor cu peri mai aspri și compacți.
În acest fel te asiguri că aplici o nuanță difuză care creează un efect natural.
@makeupbyshannonmarie

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod