Dr. Adriana Frățilescu: La ce trebuie să fiți atente când alegeți protezele cu silicon!

Dragele mele, Tocmai m-am întors de la Paris, unde am participat la unul din cele mai mari congrese ale medicilor chirurgi din toată lumea, IMCAS.  Am mizat întotdeauna pe perfecționale

Dragele mele,

Tocmai m-am întors de la Paris, unde am participat la unul din cele mai mari congrese ale medicilor chirurgi din toată lumea, IMCAS.  Am mizat întotdeauna pe perfecționale profesională, astfel că de fiecare dată când pot, frecventez evenimentele unde am ocazia să fiu la curent cu cele mai noi tendințe în chirurgie li unde revăd colegi de breaslă de pe toate continentele. Ei bine, una din temele discutate la Paris, și despre care aș vrea să vă vorbesc pe scurt, se referă la deja banala intervenție de mărire a sânilor cu proteze de silicon.

Oricât de banală ar părea acum, această intervenție are, la rândul ei, o serie de reguli de care fiecare trebuie să țină neapărat cont.  Una din cele mai importante aspecte îl reprezintă calitatea acestora și compania care le produce.

Nu este bine să faceși rabat la preț și să alegeți cele mai ieftine variante. Fiți atente să provină de la producători cunoscuți, cu experiență în domeniu. Este ca în cazul genților. Dacă alegi originalul, nu-ți va fi teamă să mergi cu ea prin ploaie.

De asemenea, la Paris s-a reamintit că, dacă vrem să fim ferite de complicații, este bine să ținem cont de măsura personalizată a protezei pe care medicul o poate folosi și nu de dorințele noastre sau de viziunea proprie asupra rezultatului final.

Cu alte cuvinte, nu vă grăbiți să alegeți protezele cele mai mari, atât timp cât conformația trupului vostru nu permite sau pielea dvs nu este indeajuns de tonifiată pentru a susține greutatea lor. La Paris, am asistat la lansarea oficială a celei mai avangardiste linii de make-up pentru perioada de după operații. În plus, a fost lansat și cel mai modern aparat de regenerare endogenă pentru piele, cu aplicații anti-aging dar și pentru tratarea problemelor de cicatrizare. Despre aceste ultime invenții, vă voi povesti săptămâna viitoare.

Cu bine!
Dr.

Adriana Frățilescu
Perfect Lines
www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod