Cum să avem un decolteu fin şi luminos de Sărbători?

Dacă săptămâna trecută vă spuneam prin ce metode ne putem reîntineri pielea din jurul ochilor şi, în mod special, cum scăpăm de cearcănele şi ridurile inestetice, în editorialul din

Dacă săptămâna trecută vă spuneam prin ce metode ne putem reîntineri pielea din jurul ochilor şi, în mod special, cum scăpăm de cearcănele şi ridurile inestetice, în editorialul din această săptămână vom dezbate un nou aspect important pentru orice femeie. Având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă şi că la petrecerile de Crăciun sau Revelion vom purta, cel mai probabil, rochii cu decolteu adânc, deschid acum un nou subiect de discuţie: cum netezim şi înfrumuseţăm pielea deocolteului? La nivel local, odată cu înaintarea în vârstă, pot apărea riduri şi pete hiperpigmentare.


Peeling local

Este recomandat să apelăm la peelinguri de reînprospatare a pielii pe baza de acid glycolic. Acesta se aplică în cabinet iar pielea se descuamează la un interval de trei-cinci zile. În urma tratamentului, decolteul are o piele mai luminoasă, mai tânără şi mai întinsă. Se poate aplica şi un peeling pe bază de acid tricolor acetic, fiind un peeling mai puternic, mai agresiv şi care are efect puternic de lifting. Pielea se întinde iar ridurile se diminuează sau dispar complet.

Cum scăpăm de petele inestetice?

Pentru a scăpa de pete, se aplică tratamentul cu aparatul care generează lumina pulsată.

Tratamentul de 10 minute este complet nedureros. Se mai poate aplica un peeling specific pe bază de acis mandelic, glicolic, salicylic şi acid kohic care, aplicat pe piele, va oferi o descuamare intense în primele trei zile şi va duce la dispariţia petelor în prima săptămână după aplicare.

Riduri de deshidratare?

Aveţi riduri de deshidratare? Ridurile radiale de la nivelul decolteului pot fi şterse prin injectarea de acid hialuronic, în formulă special pentru acest tip de intervenţie. Procedura se realizează aplicându-se anterior cremă anestezică având în vedere că, timp de cîteva ore după, pielea va fi uşor iritată.

Ce facem după Sărbători?

Cu siguranţă, efectul minunat obşinut pentru perioada Sărbătorilor este de preferat să ţină cât mai mult timp.

Astfel că, de regula se aplică două injectări la o lună diferenţă iar apoi, pentru menţinere, se repetă câte o injectare la şase luni.

Cum scăpăm de guşa de curcan de la gât?

Pentru ridurile verticale de la nivelul gâtului, aşa numita “guşă de curcan”, cel mai bun tratament este cel cu injectare de toxină botulinică. Aceste riduri se formează datorită apariţiei unor corzi la nivelul muşchiului platismă, care se află sub pielea de pe gât.Toxina botulinică, odată injectată, slăbeşte acest muschi ducând la dispariţia sau diminuarea acestor riduri.

Săptămâna viitoare, aflăm cum să avem o privire luminoasă de Sărbători

Odată ce am rezolvat problema cearcănelor şi a ridurilor de sub ochi, dar şi pe cea a decolteului şi a pielii gâtului, propun sa ne ridicăm privirea deasupra ochilor şi să încercăm să scăpăm definitiv de pleoapele căzute.  Cum facem acest lucru? Aflăm lunea viitoare!

Cu bine,

Dr.

Adriana Frățilescu

Perfect Lines

(www.perfectlines.ro)

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod