Trucuri care te ajută să menții vopseaua de păr mai mult

Petreci ceva timp la salon sau acasă și investești un buget considerabil atunci când te vopsești? Iată câteva trucuri care te ajută să menții vopseaua de păr mai mult!

Sfaturi care te ajută să menții vopseaua de păr pentru mai mult timp


În momentul în care te hotărăști să-ți vopsești părul, faci o investiție. Uneori investești timpul, iar alteori investești mulți bani. Făcând aceste alegeri și sacrificii, este și normal să faci tot ceea ce stă în puterea ta pentru a proteja vopseaua de păr. Cine ar vrea să se vopsească și în cel mult o săptămână sau două să aibă parte de o culoare ștearsă? Iar dacă pastelurile și nuanțele vii sunt preferatele tale, este și normal să îți dorești să le păstrezi la intensitate maximă cât mai mult timp posibil.


Există câteva trucuri care te ajută să menții vopseaua de păr pentru o perioadă mai lungă. În primul rând, ar trebui să investești într-un filtru de apă. Apa poate avea un impact semnificativ asupra podoabei tale capilare, deoarece ai nevoie de diferite zăcăminte de minerale, care se poate să nu fie prezente în apa dură. Iar dacă nu vrei să investești încă într-un filtru de apă, poți folosi o soluție pe bază de oțet de mere, o dată pe săptămână, pentru a scăpa de acumulările din apă și clor.
Oțetul de mere este un acid, dar nu ar trebui să îți faci griji că îți va îndepărta vopseaua de păr sau că îi va afecta culoarea, deoarece are un nivel scăzut al pH-ului.

Până în prezent, probabil că ai folosit diferite loțiuni și creme cu protecție solară pentru a-ți proteja fața și corpul, dar există mari șanse să-ți fi ignorat părul. Protecția solară aplicată în momentul în care stai în lumina soarelui te poate ajuta să eviți estomparea sau oxidarea culorii părului tău.
Nu ar trebui să aplici loțiune cu protecție solară pe păr. De fapt, evită acest lucru cu orice preț. În schimb, caută produse care conțin ulei de floarea soarelui, care este cunoscut pentru faptul că te ajută să menții culoarea părului tău. De asemenea, poartă pălării, dacă știi că vei sta la soare pentru perioade lungi de timp.

În perioadele în care stai la soare, este important să îți hidratezi părul cât mai mult. Problema este că multe produse de condiționare a părului pot fi contraproductive, deoarece conțin alcool, care elimină hidratarea și culoarea din firul de păr.
Caută tratamente care nu conțin alcool.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod