Tie-dye, cel mai nou trend pentru vopsirea părului. Arată spectaculos!

Tehnica tie-dye, folosită de mulţi ani pentru vopsirea materialelor textile, a fost reinventată astfel încât poate fi folosită şi pentru a vopsi părul. Iar rezultatele sunt uimitoare!
Termenul tie-dye a apărut pentru prima dată în Statele Unite în anii '60 şi reprezintă materialele vopsite în culori puternice, cu modele psihedelice, purtate intens de adepţii curentului hippie. Tehnica de vopsire presupune legarea materialului în diverse puncte astfel încât să poată fi vopsit cu mai multe culori, iar zonele legate să formeze diferite modele.

Un hairtislist in Statele Unite a dus aceste procedeu de colorare la un nou nivel, folosindu-l pentru vopsirea părului. Kelsey Pebler, din St.
Paul, Minnesota, a creat adevărate opere de artă pe părul clientelor sale. Aceasta a folosit tehnica tie-dye, care se traduce prin "leagă-vopseşte", pentru a imprima modele colorate pe păr.




Specialistul a folosit nuanţe de verde, roz şi albastru pentru a colora părul unei cliente, dar pe măsură ce aplica vopseaua, a observat că poate realiza un model interesant de tip tie-dye.

"M-am inspirat din unele modele liniare şi printuri", a declarat specialista pentru Allure.
"Dar după ce am pus vopseaua, am observat în timp ce uscam părul că se forma un model de tip tie-dye. Astfel că am schimbat abordarea şi totul s-a transformat în altceva faţă decât am dorit iniţial, aşa cum se întâmplă de obicei în artă", a adăugat Kelsey.

Rezultatul este uimitor, aşa cum o demonstrează fotografiile postate de hairstilist pe Instagram. Kelsey a postat şi un video în care arată pas cu pas cum a creat modelul interesant de culori pe păr.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod