Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat in luna iunie in cadrul unui eveniment fastuos ce va avea loc in Bucuresti.
Cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa intre in competitie si sa castige astfel, pe langa faima, si marele premiu de 3000 de euro, dar si premiul de popularitate de 500 de euro.

Proiectul, initiat de cunoscutul hairstylist Cristi Pascu, isi propune sa-i descopere si sa-i faca cunoscuti pe cei mai talentati hairstylisti din tara.

Cei care doresc sa se inscrie in concurs, o pot face pana la data de 31 mai, trimitand pe adresa office@cristipascu.ro datele personale de contact si fotografii ale creatiilor lor pe trei teme: tunsoare, culoare si coafura fantezie.

Ulterior, un juriu de specialisti va alege 15 semfinalisti care se vor reuni la Bucuresti pentru  a-si demonstra indemanarea la trei probe: tuns, vopsit si coafat lejer.
Proba va fi filmata, iar materialele vor fi postate pe canalul YouTube al evenimentului.

Fotografii cu creatiile semifinalistilor vor fi ulterior postate pe pagina de Facebook oficiala a concursului, urmand a fi votate de public, iar castigatorul sa primeasca „Premiul de Popularitate” de 500 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod