Schimbari mici cu efecte mari pentru look-ul tau!

Cui nu i s-a intamplat sa isi doreasca o schimbare de look, dar fara sa stie ce anume sa schimbe? Din moment ce nu ne permitem sa consultam zeci de stilisti, asa cum fac vedetele, alegerile...
Cui nu i s-a intamplat sa isi doreasca o schimbare de look, dar fara sa stie ce anume sa schimbe? Din moment ce nu ne permitem sa consultam zeci de stilisti, asa cum fac vedetele, alegerile ne apartin in totalitate. Prin urmare, ce schimbam si mai ales cum?

Culoarea parului


Este una dintre cele mai simple si totusi radicale schimbari de look. De aceea, trebuie sa stii exact care este cea mai buna alegere inainte de a pune in aplicare. Trebuie sa tii cont de cateva reguli de baza. In primul rand, daca parul tau este degradat si lipsit de stralucire, trebuie sa stii ca nuantele deschise amplifica acest aspect.

Parul de culoare inchisa reflecta mult mai bine lumina si din aceasta cauza pare mult mai sanatos. Asta nu inseamna totusi ca vopsitul este o metoda buna de a "camufla" parul degradat. Ingrijirea corecta, aplicarea balsamului la fiecare spalare si folosirea mastilor regeneratoare sunt solutiile in cazul acestei probleme.

De asemenea, este necesar sa tii cont si de varsta ta cand alegi culoarea. Blondul, si in special nuantele deschise, intineresc chipul. Daca vrei sa pari mai tanara, alege astfel de nuante si evita culorile inchise.

Roscatul este adecvat celor care vor sa fie in centrul atentiei, iar potrivit Marieclaire.com, daca alegi o nunata de roscat, parul tau trebuie sa fie in cea mai buna forma. Moleculele care iti coloreaza parul roscat sunt destul de nocive pentru firul de par.   

Cand vine vorba de tendintele acestui an, aflam de la hair stylist-ul Mihai Eugen ca "se poarta culorile cat mai naturale - ciocolatiu, culorile pamantului sau nuante de blond cat mai aproape de natural. De asemenea, la polul opus, pentru firile rebele, se afla contrastele puternice si nuantele electrizante, tipatoare".

Coafura


Cand spun coafura nu ma refer la o "instalatie" complicata pe care trebuie sa o faci in parul tau pentru a aduce un suflu nou. E suficient, de exemplu, sa schimbi partea pe care iti faci cararea pentru a obtine un efect interesant.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • agafitei_cornelia pe 29 Sep 2009, 11:41
    as dori si eu o frizura , ca sa arat mai bine la fata

    cum se poate sa ma aranjezi mai bine ,cit la par,cit si la fata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod