Părul în nuanțe gri, trendul vedetă al acestui sezon

În urmă cu câțiva ani, probabil nu ne-am fi gândit că părul grizonat va deveni un trend major. Dar în toamna 2017 acesta pare să fie una dintre cele mai dorinte nuanțe de păr.
Pentru că vedetele și modelele din prezentările de modă arată atât de bine purtând părul în nuanțe de gri, nu este de mirare că a devenit o culoare la care visează foarte multe femei.

După ce trendul părului platinat s-a estompat, iar blondul deschis a devenit plictisitor, noua nuanță care cucerește inimile tuturor este griul argintiu. Este elegant, modern și ușor de purtat. Dar dacă îți dorești această nuanță, trebuie să știi că nu este simplu de obținut.

De fapt, este mai dificil de realizat decât blondul obișnuit pentru că nu există vopsea de păr gri, iar stilistul trebuie să facă o combinație de culori pentru a ajunge la acea nuanță plăcută de gri argintiu.
Și pentru că este de-a dreptul imposibil să-i explici stilistului tău ce nuanță de gri vrei, este de preferat să ai o poză la îndemână pe care să i-o arăți. De asemenea, ai grijă ca cel care îți schimbă culoarea părului într-o nuanță de gri are experiență și a mai făcut asta. Nu este o sarcină pentru începători.

Atunci când vei pleca de la salon este posibil ca părul tău să aibă o nuanță albăstruie sau de lavandă, dar nu trebuie să-ți faci griji pentru că se va estompa cu timpul într-un ton de gri.
Este greu de spus cu exactitate ce nuanță de gri vei avea după câteva spălări.

Iar când vine vorba de întreținere, pentru ca nuanța părului tău să se estompeze în tonul de gri pe care îl vrei, va fi necesar să folosești produse speciale. Hair stilistul tău îți va recomanda să folosești un șampon special pentru persoanele cu părul alb sau platinat. Acesta este de obicei albastru și are rolul de a preveni îngălbenirea părului foarte deschis la culoare și menținerea tonurilor de argintiu strălucitor.

Din când în când, va fi necesar să mergi la salon pentru întreținerea culorii, chiar dacă părul tău nu a crescut prea mult.
O ședință de repigmentare îi va reda strălucirea părului gri și va fi mai ieftină decât procesul inițial de vopsire.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 30 Iul 2023, 15:52
    par gri

    am fost decolorata blond din roscat...de la natura sint bruneta....nu reusesc sa ajung la gri argintiu....nici o coafeza nu mi-a dat de capat...ramin radacinile verde inchis....numai virfurile prind gri....de ce?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod