Părul în degradeuri, ultima modă în materie de vopsit

"Aş vrea să mă vopsesc și eu ca… Antonia!" - este o replică pe care o auzim tot mai des în ultimul timp. Cu siguranță, ați tot văzut pe la şcoală sau prin oraș fete ce au încercat,

"Aş vrea să mă vopsesc și eu ca… Antonia!" - este o replică pe care o auzim tot mai des în ultimul timp. Cu siguranță, ați tot văzut pe la şcoală sau prin oraș fete ce au încercat, într-o măsură mai mică sau mai mare, să-şi vopsească părul aşa cum şi l-a făcut şi Antonia.

Însă, chiar dacă la prima vedere pare atât de simplu încât crezi că poţi chiar şi tu, singură, să-ţi faci un astfel de look, lucrurile nu stau chiar aşa.

Trecerea respectivă de culoare se numeşte Moscow Treasure şi face parte din propunerile Londa pentru coafurile acestui an.

Trendul, aşa cum îi spune şi numele, este inspirat din cultura Rusiei, mai exact din bogăţia culorilor pe care le întâlneşti la tot pasul atunci când te afli în "mama Rusie", pornind de la nunaţele clădirilor şi până la culorile ţesăturilor (atât de intense şi pline de viaţă).

Când vine vorba de stilul Moscow Treasure, cele mai multe persoane tind să creadă că e vorba de două culori ce se îmbină pentru a rezulta acel look de "vârfuri decolorate". Însă, dacă vorbim de o realizare profesională atunci avem cel puțin trei culori care se îmbină pentru a face o trecere graduală și o pierdere prin culori insesizabilă.

Aşa că, dacă vă plac culorile calde, dacă vă încântă roșul, portocaliul, auriul, arămiul, vă puteţi răsfăţa în această vară cu un astfel de look.

Partea şi mai bună este că, atunci când vă plictisiţi și doriți o nouă schimbare puteți jongla cu un nou mix de culoare pe vârfuri. E atât de simplu!

Vă aşteptăm la Londra17 să ne jucăm împreună cu minunatele "bogăţii ale Rusiei".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod