Păr vopsit în nuanţe inspirate de natură. Creaţiile uimitoare ale unui hairstilist

Ursula Goff, un hairstilist din Kansas, Statele Unite, realizează adevărate opere de artă, iar pânza sa este părul.
Specialista foloseşte ca inspiraţie fotografii din natură în culori vii, pe care le transpune pe părul clientelor sale. Iar rezultatele sunt absolut incredibile, aşa cum o demonstrează contul său de Instagram, unde Ursula postează operele sale.

În ultima perioadă am putut observa trenduri pentru păr ce au ca inspiraţie mirodenii şi alimente precum scorţişoară, cacao sau miere, dar şi cele inspirate de stilul multicolor unicorn sau sirenă. Dar Ursula a apelat la natură pentru a obţine culori de păr uimitoare.
Aceasta a realizat nuanţe ce imită perfect lanurile de grâu, de floarea soarelui, esenţa lemnului sau chiar izvoarele termale.

"Culorile şi modelele deosebite sunt cele care îmi trezesc interesul, în special combinaţiile neobişnuite de culori, pe care nu te-ai aştepta în mod normal să le recreezi pe păr", a declarat Ursula Goff, care a realizat de-a lungul timpul şi extensii de păr vopsite precum picturi faimoase. "Dacă văd ceva care este foarte plăcut din punct de vedere vizual, mă gândesc imediat cum aş putea să recreez acelaşi efect pe păr", mai spune specialista.

"Salvez fotografii care imi atrag atenţia, pe lângă faptul că îmi fac propriile fotografii care să mă inspire.
Uneori, clientele îmi trimit imagini şi mă ajută să mă inspir
", a declarat Ursula pentru allure.com.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod