Păr uscat și fragil: cum să-l îngrijești corect

Părul fragil poate fi definit ca subțire și lipsit de strălucire. Vârfurile despicate, părul extrem de uscat sau uleios pot fi semne ale unui păr fragil și subțire.
De multe ori, aceste caracteristici ale părului sunt genetice, transmise de la unul dintre părinți, sau pot fi cauzate de schimbări hormonale la baza cărora pot sta menopauza, o naștere recentă, anticoncepționalele, anumite afecțiuni, o dietă nesănătoasă, stresul, o infecție fungică a scalpului sau tratamentele pentru cancer. Chiar și impactul mediului înconjurător poate deteriora firul de păr, prin expunerea la soare, clorul sau sarea din apă, poluarea și aerul condiționat. Mai jos, poți găsi câteva sfaturi, care te ajută să ai un păr puternic și frumos. Iată care sunt acestea!

3 trucuri pentru a reda sănătatea și strălucirea părului uscat și fragil

1. Folosește produse pentru păr fragil și subțire


Alegerea produselor de păr potrivite pentru problemele părului tău te poate ajuta să redai podoabei capilare strălucirea și frumusețea pe care le merită. Pentru părul delicat, este recomandat să folosești un șampon și un balsam care îți fortifică firul de păr, prin infuzia de proteine, aminoacizi și alte ingrediente care au proprietăți de întărire. Poți apela la ajutorul produselor de păr din gama Schauma NATURE MOMENTS, precum șamponul și balsamul Schauma Nature Moments Honey Elixir & Barbary Fig Oil. Acestea conțin ulei de cactus, bogat în vitamine și acizi grași, și miere, elixirul care este recunoscut pentru proprietățile sale hidratante și fortifiante. Cu alte cuvinte, aceste ingrediente naturale hrănesc firul de păr, pentru a preveni degradarea sa ulterioară, și fortifică structura firului de păr. 
Schauma Nature Moments Honey Elixir & Barbary Fig Oil  

2. Evită tehnicile de styling pe bază de căldură


Căldura excesivă de la uscătorul de păr, placă sau ondulator poate slăbi structura firului de păr. Folosirea unui astfel de instrument de styling pe părul umed încălzește apa rămasă sub cuticulele părului și, prin mărirea volumului acestor particule, se creează spații în interiorul firelor de păr. Ulterior, aceste fire deteriorate absorb umiditatea din aer, ducând la electrizarea și încrețirea părului.
 
Șamponul Schauma Nature Moments Honey Elixir & Barbary Fig Oil îți face părul mai puternic și mai sănătos, de la rădăcină până la vârfuri!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Georgiana pe 12 Apr 2017, 18:56
    Par stralucitor plin de volum

    #buzzschauma #naturemoments Recomand samponul Schauma Nature Moments! Parul este curatat foarte bine iar balsamul lasa parul foarte usor de coafat

    0
    0

  • marimunte pe 12 Apr 2017, 16:56
    Noul sampon Schauma

    Acest tip de sampon mi-a facut parul mai matasos,mai rezistent si mai mai stralucitor...sunt f multumita...il recomand tuturor ! :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod