păr

Observi că îți cade părul? Descoperă tratamentul inovator care te scapă de problemă

Mai ales acum, când umanitatea traversează o perioadă atât de dificilă, căderea părului poate apărea ca urmare a stresului și a tensiunii în care trăim. Fie că este vorba despre un fenomen temporar sau generalizat, ceea ce trebuie să realizezi, înainte de toate, este că există soluții.
Nu mai privi cu un amestec de jind, jale și nostalgie la șuvițele de păr pe care le regăsești pe perie. Acum îți poți recupera coama bogată sau poți multiplica darurile pe care le-ai primit de la Mama Natură cu ajutorul unei linii de produse salvatoare! Descoperă tratamentul de marcă în rândurile de mai jos!

Căderea moderată a părului: care este cauza sa?


E normal să pierzi în medie, zilnic, aproximativ 100 de fire de păr, așa că nu te panica de când descoperi primele șuvițe pe perie sau pe covor.
Mai ales în perioadele stresante, cum este cea actuală, fenomenul poate fi însă acutizat. În loc să te confrunți cu căderea părului din când în când, la duș sau atunci când te piepteni, constați că firele de păr te părăsesc într-o veselie și fără niciun regret.

Experții numesc acest fenomen Alopecie difuză sau Alopecie areata și consideră că la baza sa pot sta numeroase cauze. Iar identificarea motivului pentru care relația dintre tine și podoaba ta capilară a fost compromisă este chiar punctul de plecare pentru rezolvarea situației; cu cât elimini mai repede cauza, cu atât va fi vizibil mai rapid efectul.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod