Nuanţa spectaculoasă de violet, perfectă pentru părul închis

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Culorile interesante şi îndrăzneţe de păr sunt în tendinţe deja de câţiva ani buni şi par să rămână în continuare trenduri puternice.
Pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, hairstiliştii postează realizărilor de excepţie în materie de colorarea părului. Astfel au apărut trenduri precum părul în nuanţe pastelate de roz, albastru sau verde, dar şi culori bogate şi misterioase, dificil de obţinut, precum părul în nuanţele vinului fiert sau scorţişoară.

Un astfle de look pare să devină rapid un trend major pentru femeile care au părul în culori închise.
Cele mai multe nuanţe pastelate se potrivesc blondelor şi celor care sunt dispuse să-şi decoloreze integral părul. Dar în cazul părului şaten închis sau brunet, opţiunile sunt mai puţine.

Dar un hairstilist din Rockville, Statele Unite, a creat un look perfect pentru părul închis. Este vorba de aplicarea nuanţelor violet, ce amintesc de culoarea murelor, pe părul închis.
"Clienta mea a venit şi mi-a spus că este o mamă ocupată şi are nevoie de culoare ce poate fi uşor de întreţinut, dar care să fie interesantă, deosebită. Cu o zi înainte primisem un nou set de vopsele şi ştiind că clienta mea îşi doreşte tonuri de violet, mi-a venit imediat ideea", a declarat hairstilistul Megan Schipani pentru allure.com.

Chiar dacă nuanţa obţinută este uşor de întreţinut, nu a fost deloc simplu de realizat.
Megan Schipani a avut nevoie de opt ore pentru a-i decolora treptat părul clintei sale prin balayage, dar asigurându-se că decolorează numai şuviţele care urmau să fie colorate violet.

"Poate părea greu de crezut, dar acestă nuanţă nu necesită o îngrijire deosebită, în afară de clătirea cu apă rece şi spălarea mai rară pe cap", declară specialistul.
"Pentru că nu am decolorat complet părul şi nu i-am afectat rădăcinile, culoarea va creşte treptat şi nu va afecta look-ul", a mai adăugat hairstilistul.

În concluzie, poţi avea un păr în nuanţe deosebite fără să-ţi decolorezi complet părul şi să-l distrugi, dar şi fără să irozeşti timp şi bani cu o îngrijire specială a culorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod