Lejeritate si naturalete sau "legea" ultimelor tendinte in coafura

Daca saptamana trecuta am aflat care sunt cele mai recente tendinte in materie de machiaj, cu siguranta esti nerabdatoare sa afli care sunt recomandarile specialistilor in ceea ce priveste coafura si nuantele care vor triumfa in primavara aceasta. Bucle? Par intins? Breton? Roscat, blond, suvite sau mese? Afla ce se poarta anul acesta, adapteaza tendintele tipului tau de par si vei triumfa!

Asemenea tendintelor in machiaj, si coafurile anului 2005 se caracterizeaza prin simplitate si naturalete.
Daca ai firul drept, poarta-l cat mai mult posibil lasat liber, vei fi foarte moderna. Ceea ce nu inseamna ca daca ai parul ondulat ai fi nevoita sa ti-l intinzi pentru a te conforma tendintelor. Stilul actual este lejer si foarte permisiv. De preferinta, opteaza pentru bucle largi, lejere si cat mai naturale, care sa-ti incadreze chipul si sa-i confere un plus de feminitate.

Daca porti breton, te vei bucura sa afli ca acesta este in continuare la moda si din ce in ce mai solicitat, cu precadere de catre femeile tinere.
Tot ce ai de facut este sa-i intretii forma si lungimea. Simplu, nu-i asa?

In cazul in care doresti sa adopti o coafura business pentru o intalnire de afaceri, este bine sa stii ca anul acesta cocul nu mai este la moda. Prinde parul cat mai lejer cu o clama sau o esarfa adaptata tinutei si lasa cateva suvite libere. Daca tii neaparat sa porti coc, incearca sa-l adaptezi, strangand parul cat mai putin si "scapand" din coc 2-3 suvite rebele. In cazul in care acestea au alunecat fara voia ta, nu interveni - tocmai ai obtinut una dintre cele mai moderne coafuri! Si nu uita ca naturaletea este un avantaj la orice varsta.


In ceea ce priveste culoarea, nu exista interdictii. Fie ca esti blonda, roscata, satena sau bruneta - esti in tendinte. Vestile sunt bune si daca iti plac suvitele, acestea fiind in continuare moderne. Stilistii Gett's Hair Studio ne spun insa ca anul acesta elementul de noutate este conferit de mese, care pot fi chiar in doua nuante. Asadar, daca esti mai nonconformista, nu ezita - tendintele sunt mai mult decat oricand in favoarea ta!

Dupa cum vezi, anul acesta este parca mai usor ca oricand sa te adaptezi tendintelor.
Tot ceea ce ai de facut este sa-ti ingrijesti parul si sa mergi la coafor cu regularitate, pentru a fi stralucitor si plin de volum. Si altceva? Atat... si esti cat se poate de moderna!



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod