Frumuseţe. Ce culoare de păr ţi se potriveşte în funcţie de ten şi ochi

Atunci când hotărăşti să îţi schimbi nuanţa, există o serie de factori ce ar trebui luaţi în considerare, precum culoarea ochilor, tipul pielii sau forma feţei
Aceste caracteristici sunt esenţiale dacă doreşti să obţii culoarea perfectă, care să-ţi scoată trăsăturile în evidenţă.

Există o mulţime de tendinţe în materie de hairstyling disponibile la ora actuală, totuşi, specialiştii susţin că ar trebui să optezi pentru o culoare care să te "prindă". Iar dacă nu ştii exact de unde să începi, aceste sugestii îţi pot servi drept surse de inspiraţie.

Cum să alegi vopseaua de păr în funcţie de nuanţa tenului


Potrivit specialiştilor, la capitolul culoarea pielii există două categorii importante ce merită menţionate: tonurile calde şi cele reci. Însă, pentru a afla cu exactitate în ce categorie te încadrezi, trebui să fii la curent cu trăsăturile fiecăreia.

Tonurile calde


Tonurile calde sunt adesea caracterizate printr-o piele care se bronzează cu uşurinţă, coloritul sau variind de la mediu la măsliniu. În cazul persoanelor cu ten măsliniu, pomeţii prezintă subtonuri în culoarea piersicii.

La capitolul vopsea de păr, nu vei da greş dacă optezi pentru un ciocolatiu deschis, roşu cupru, blond miere sau şaten deschis.
Ar trebuie totuşi să eviţi negrul albăstrui, care te-ar putea îmbătrâni, sau blondul platinat, ce riscă să-ţi şteargă trăsăturile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod