Frumuseţe. Cărarea pe o parte, o nouă tendinţă. 20 de coafuri în care să o incluzi

Este inclusă în mod deosebit în stilurile "stricte", în care părul este perfect fixat, strâns într-o coadă sau un coc, dar şi dacă este lăsat liber pe spate.
Cărarea perfect definită, pe o parte, devine un trend major în coafurile acestui an. Este purtată tot mai des de vedete pe covorul roşu, dar şi în cadrul prezentărilor de modă, cele mai recente fiind defilările din cadrul Săptămânii Modei Haute Couture de la Paris.

Dacă în urmă cu puţin timp cărarea pe mijloc, care oferea o simetrie perfectă chipului, făcea furori, acum stilul uşor androgin al unei cărări laterale i-a luat locul. Este inclusă în mod deosebit în coafurile "stricte", în care părul este perfect fixat, strâns într-o coadă sau un coc la spate, dar şi în varianta părului lăsat liber pe spate, cu un efect wet-look, adică un aspect de păr umed.

O astfel de coafură se potriveşte exclent pentru evenimentele sepciale.
Iar cel mai mare avantaj este acela că le poţi realiza singură, într-un timp foarte scurt, fără să ai nevoie de prea multă experienţă. De asemenea, este o soluţie de urgenţă atunci când trebuie să te pregăteşti pentru o ieşire în oraş, dar nu ai timp să te speli pe cap.

Un truc simplu care te ajută să obţii o cărare pe o parte impecabilă, fără niciun fir de păr rebel, este de a pulveriza spray fixativ pe o periuţă de dinţi şi apoi să netezeşti părul cu ea. Părul va fi aranjat perfect şi va arăta foarte natural.

Dacă preferi în schimb coafurile şi stilurile ceva mai lejere, cărarea pe o parte te ajută să obţii mai mult volum şi un look sexy.
În cazul în care erai obişnuită să-ţi ţii părul cu o cărare pe mijloc sau pe lateral, traseaz-o acum pe partea opusă şi vei avea instantaneu mai mult volum de la rădăcini.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod