Frumuseţe. 5 greşeli pe care le faci când îţi îndrepţi părul cu placa

Folosirea zilnică a temperaturilor ridicate provoacă degradarea firelor, mai ales dacă procedezi greşit. Nu îndrepta niciodată părul umed şi nu uita să aplici tratament pentru protecţie termică.

1. Nu foloseşti tratament de protecţie

Deşi nu pare să fie imediat afectat de temperaturile înalte, părul tău are de suferit în timp de pe urma îndreptării cu placa. Iar produsele special concepute pentru a-i oferi protecţie la temperaturi ridicate sunt esenţiale pentru a preveni degradarea părului în timp. Aplică spray, ser sau balsam leave-in pentru protecţie termală înainte de fiecare îndreptare a părului.

2. Alegi temperatura maximă

Este foarte important să adaptezi nivelul de temperatură în funcţie de tipul tău de păr. Chiar dacă placa ta ajunge până la temperatura de 230 de grade Celsius, de exemplu, asta nu înseamnă că trebuie să o foloseşti la acest nivel.
Părul fin, subţire sau tratat chimic, precum cel decolorat ar trebui îndreptat la o temperatură scăzută, de aproximativ 180 de grade. Doar dacă ai părul foarte creţ sau firul gros poţi folosi cea mai înaltă treaptă de îndreptare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod