FOTO. Trenduri de frumuseţe de la stilistul vedetelor pentru miresele anului 2015

Hair-stylistul Adrian Perjovschi dezvăluie care sunt trendurile de frumuseţe pentru miresele anului 2015, ce coafuri pot adopta femeile ca să acapereze toate privirile în cea mai importantă zi a vieţii lor, dar şi care sunt greşelile pe care le pot face în căutarea perfecţiunii.
„Miresele anului 2015 vor purta coafuri cât mai lejere, naturale, fără să fie exagerate. Se pune accent pe luciul părului şi pe evidenţierea trăsăturilor feţei. Buclele alese sunt medii, foarte uşor definite şi cu vârfurile mai lăsate. Se poartă părul pe jumătate prins sau ponny tail-ul, accesorii cât mai finuţe şi discrete şi sunt în trend florile naturale în păr, chiar fără voal. Pentru miresele care vor o coafură cu păr prins, se alege prins cât mai lejer şi uşor dezordonat, iar coafura mai poate fi combinată cu câteva împletituri, dacă ne permite rochia.
Nu recomandăm cocurile fixate puternic“
, explică specialistul.

Foarte importantă în ziua nunţii este şi culoarea părului, care trebuie să fie proaspătă şi aleasă cu grijă. „Culoarea aleasă nu trebuie să fie ţipătoare, trebuie să fie proaspătă, cu uşoare degradeuri, pentru a evidenţia naturaleţea, feminitatea şi pentru a pune cât mai bine în evidenţă coafura. Volumul se va purta tot timpul, atâta vreme cât părul nu este tapat şi neapărat de evitat agrafele la vedere.
Se pot folosi şi acele de păr invizibile“
, adauga Adrian Perjovschi.

De ce trebuie să se ferească viitoarele mirese? „Din punctul nostru de vedere, mireasa trebuie să arate cât mai feminină, senzuală, în niciun caz o păpuşă ultra machiată, prea coafată, mult prea falsă. Cu siguranţă şi mirii preferă să recunoasă femeia cu care se căsătoresc şi să nu fie luaţi prin surprindere de apariţia 'altei dive'“, conchide hair stylistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod