Descoperă-ți adevărata strălucire cu noua formulă Syoss Oleo Intense

Syoss își mărește portofoliul cu șase nuanțe de vopsea permanentă, dar și cu patru noi produse din categoria de îngrijire a părului.
În această vară strălucește din interior spre exterior cu ajutorul noilor nuanțe de vopsea permanentă Syoss Oleo Intense. Formula sa pe bază de uleiuri, fără amoniac, este infuzată cu pigmenți intenși și un parfum delicat, care acționează împreună pentru a oferi o experiență de colorare ca la salon la tine acasă. Noua formulă plex-in-oil din tratamentul de după colorare, combină tehnologia plex cu un mix de uleiuri prețioase japoneze într-o mască de îngrijire care hrănește profund părul, lăsându-l catifelat și plin de strălucire. Dar asta nu este tot: Syoss Oleo Intense extinde această strălucire și în rutina de îngrijire a părului. Șamponul, balsamul, balsamul intensiv și noul tratament cu o formulӑ unicӑ, ce se transformă din ulei într-o cremă lejeră, conferă părului un aspect vizibil mai puternic și mai strălucitor, lăsându-l mătăsos și catifelat la atingere. Strălucește cu Syoss Oleo Intense!

Formulele speciale Syoss Oleo Intense includ un amestec unic de uleiuri de origine japoneză.
Aceste uleiuri ușoare, dar profund hrănitoare, oferă părului o îngrijire intensă și delicată. Când vine vorba de o culoare strălucitoare și de un păr cu aspect sănătos, uleiurile au efecte uimitoare:  

  • Uleiul extras din semințele florii Tsubaki se spune că ar fi secretul frumuseții gheișelor. Aceste flori sunt bogate în acizi grași Omega-9 și oferă părului catifelare și lejeritate, prevenind în același timp deshidratarea.
  • Uleiul de Sakura lasă senzația de păr mătăsos, învăluindu-l într-un strat protector și hrănindu-l din interior spre exterior.
  • Uleiul de Shiso, de origine asiatică, se caracterizează prin efectul său nutritiv asupra părului și prin conținutul bogat în antioxidanți, care ajută la prevenirea deteriorării părului.
  • Uleiul de Tamanu este un ingredient unic pentru îngrijirea părului, cunoscut pentru efectul de hidratare și strălucire, datorită proprietăților sale de reflectare a luminii.

Amestecul unic al celor 4 uleiuri oferă părului nutriția de care are nevoie, lăsându-l bogat, strălucitor și catifelat.

Vopsea de păr permanentă Syoss Oleo Intense  

Syoss Oleo Intense își completează portofoliul de vopsea permanentă, fără amoniac, cu 6 nuanțe noi.


Amestecul de colorare infuzează pigmenții în fibra părului, oferind rezultate intense, culoare de lungă durată și acoperire perfectă a firelor albe.

Masca de îngrijire plex-in-oil, după colorare, infuzată cu patru uleiuri japoneze, învăluie fibrele de păr ca un scut pentru a le reda rezistența și a îmbunătăți textura părului. Vârfurile rupte sunt refăcute, iar fragilitatea părului este redusă cu până la 80%*, lăsând părul cu un aspect vizibil îmbunătățit și o culoare intensă, de lungă durată. Bucură-te de o experiență de colorare luxuriantă, ce îți lasă părul mai strălucitor și cu un aspect sănătos!

Cele 6 nuanțe noi Syoss Oleo Intense:

  • 5-77 Șaten roșcat strălucitor
  • 8-68 Blond deschis nisipiu
  • 5-54 Șaten deschis cenușiu
  • 7-58 Blond bej rece
  • 6-54 Blond închis
  • 7-56 Blond mediu cenușiu


*test instrumental înainte și după colorare (cu utilizarea măștii incluse în pachet)

Descoperă puterea uleiurilor de origine japoneză și în noua gamă de îngrijire a părului Syoss Oleo Intense


Formula de înaltă performanță, inspirată din tendințele de frumusețe asiatice, hrănește firul de păr din interior, oferindu-i de 2 ori** mai multă strălucire și un efect de catifelare la atingere, pentru un păr puternic, cu aspect sănătos.
Formula fără silicon oferă părului un aspect lejer și strălucire luxuriantă.

**vs. păr netratat anterior.

Noua gama Syoss Oleo Intense pentru îngrijirea părului este acum disponibilă în magazine!


Tratamentul intensiv Syoss Oleo Intense pentru hidratare și strălucire luxuriantă, 200 ml

Syoss Oleo Intense, tratament intensiv pentru păr tern și uscat, are o formulă miraculoasă, ce se transformă rapid din ulei bogat într-o cremă lejeră la contactul cu apa.

Reface părul tern și uscat, redându-i lejeritatea, oferindu-i mai multă strălucire și catifelare în cel mai scurt timp.

Syoss Oleo Intense - Șampon, balsam și balsam intensiv


Completează-ți rutina de îngrijire a părului și bucură-te de un păr mătăsos și strălucitor cu produselede îngrijire Syoss Oleo Intense. Șamponul, balsamul și balsamul intensiv sunt îmbogățite cu amestecul unic de uleiuri japoneze, oferind părului un plus de îngrijire, fără a-l încărca. În funcție de nevoile părului, gama oferă diferite niveluri de intensitate a îngrijirii: Șamponul și balsamul, având formula fără silicon, sunt concepute pentru părul uscat și lipsit de strălucire, fiind potrivite pentru utilizarea zilnică.
Balsamul de îngrijire intensă este cea mai bună alegere în zilele în care părul are nevoie de o îngrijire specială.

Experimentează senzația unui păr neted, sănătos și strălucitor cu noul Syoss Oleo Intense!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod