Cum sa-ti ingrijesti parul cu economie de... timp

Pentru multe femei, intretinerea podoabei capilare reprezinta o problema destul de "spinoasa", pentru ca este necesar sa investesti, in primul rand, timp. Cu toate acestea insa, exista cateva metode prin care poti sa economisesti un timp pretios, fara ca acest lucru sa afecteze cumva coafura, aspectul parului si sanatatea acestuia.

  • Aplica sampon doar pe scalp. Maseaza lent, dar cu miscari rapide, si clateste din abundenta. Apa va directiona samponul pe intreaga suprafata a parului, indepartand impuritatile.


  • Foloseste un balsam de tip leave-in, care nu necesita clatire. Produsele din aceasta categorie sunt imbogatite cu filtru UV si nu ingreuneaza firul de par, inchizand, in acelasi timp, porii. Astfel incat poti aplica linistita produse de coafat si economisesti - din nou - timp.


  • Daca nu trebuie sa iesi, nu folosi foehnul - decat in eventualitatea in care buclele sau bretonul nu se asaza asa cum ti-ai dori decat sub actiunea aerului fierbinte. In rest, lasa parul sa se usuce in voie - este si mult mai benefic.


  • Pentru ca tot vorbeam despre uscat, cel putin pana cand iarna nu se instaleaza cu drepturi depline nu este obligatoriu. Cand parul este usor umed, aplica un gel sau o spuma coafanta si esti gata de iesit in oras.


  • Ar fi cazul sa mai renunti la placa de intins. Piaptana parul umed (nu ud, ci dupa ce a inceput sa se usuce, prevenind astfel ruperea lui), aplica spuma coafanta si pune-ti o casca. Intre timp, vezi-ti de celelalte treburi - machiaza-te, imbraca-te. Cand ai terminat, scoate-ti casca si trece-ti degetele prin par.
    Nu-i asa ca n-ar fi avut rost sa pierzi timpul cu placa?


  • Nu pierde un timp pretios cu tot felul de coafuri elaborate. Oricum, cand te grabesti este foarte putin probabil ca iti va iesi asa cum doresti. Prinde-ti parul intr-o coada simpla, in crestet, sau cu o bandana asortata cu restul vestimentatiei.


  • Vorbind despre coafuri, nu uita de micile clame colorate. Unele dintre acestea sunt stralucitoare sau cu diferite modele interesante, cu pietre si paiete. Tocmai ti-am sugerat un stil de coafura adecvat pentru cocktail-urile care apar pe neasteptate si de la care nu ai voie sa lipsesti.




  •  

    Comentarii (4)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • cristina pe 14 Mar 2012, 00:37
      ingrijitea parului

      am paru scurt, mi se ingrasa repede si imi cade foarte mult.....ce pot sa fac?

      0
      0

    • Georgy pe 28 Iul 2011, 23:06
      Prostii

      Daca as urma aceste sfaturi tot maciuca as avea paru...sa fim sinceri ,,chiar asa usor scapi de aspectul de par ars?! ma indoiesc..daca mai pui si porcaria aia de casca dupa ce te speli,,,garantat ca o sa arati parca esti zburlita...unii scriu doar sa se afle in treaba...masti de par, uleiuri,,veniti cu metode care dau roade nu cu trucuri care doar ascund un par nesanatos,,,

      0
      0

    • anonimutza pe 29 Nov 2010, 10:34
      parul...

      cum ar trebui sati ingrijesti paru iarna?

      1
      0

    • anonnimutza pe 23 Aug 2010, 09:57
      parul

      ce inseamna o casca? dar sunetimi daca am parul scurt ckiar foarte scurt mam tuns de curand cum sal ingrijesc?

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod