Cum să-ți faci un coc lejer inspirat de Meghan Markle - VIDEO

Viitoarea soție a Prințului Harry a fost mereu admirată pentru simplitatea, inteligența și eleganța sa. Dar nu numai ținutele sale impresionează, cât și coafurile simple pe care le adoptă.
Dacă vrei să îți faci un coc lejer inspirat de Meghan Markle, iată care sunt trucurile unui hairstylist:

1. Ai nevoie de agrave, ondulator, pieptăn pentru tapat, spray texturizant uscat și elastic transparent de păr. 
2. Pregătește părul folosind spray-ul texturizant uscat. Aplică-l la rădăcină și masează părul. Acesta va ajuta la susținerea coafurii, fără să încarce părul sau să-l facă rigid.
3. Împarte două secțiuni de păr din vârful capului și tapează. 
4. Același lucru trebuie să-l faci cu o secțiune de păr din spatele urechii, deoarece va menține coafura cu mai mult volum.
5.
Separă apoi părul până la urechi de cel din spate, precum în video. Părul din spate se prinde într-o coadă simplă și se trag suvițele ca să obții o formă și lejeritate.
6. Prinde un sfert din coadă cu al doilea elastic, astfel încât să formezi baza cocului. 7. Folosește ondulatorul ca să obții bucle lejere.
8. După ce ai fixat cocul cu ajutorul agrafelor, se iau șuvițele de păr din față și se prind lejer deasupra cocului, folosind agrafele de păr. Asigură-te că ai lăsat șuvițe subțiri care să încadreze frumos fața. 
9.
Părul rămas din coadă se separă în două și se aduce peste coc, unde se ascunde și se fixeaxă cu ajutorul agrafelor. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod