Cum să coafezi tunsoarea bob. 3 stiluri

Cum să coafezi tunsoarea bob. 3 stiluri

Dacă îți petreci prea mult timp spălându-te pe cap, aplicând balsamuri și descurcându-ți părul lung, în mod sigur te-ai gândit cel puțin o dată să te tunzi.
Iar tunsoarea bob este unul dintre cele mai trendy stiluri, fiind adoptată de numeroase staruri. Celebrități precum Dua Lipa, Khloe Kardashian sau Hailey Bieber au adoptat deja acest look și sunt o inspirație majoră în materie de tunsori bob.

De câțiva ani se poartă bobul tuns drept, numit bob blunt. Pe lângă faptul că arată bine pe orice tip de păr, indiferent de textură, este o tunsoare care se potrivește diferitelor forme ale chipului. Pune foarte bine în evidență trăsăturile feței și este simplu de coafat.
Este un stil versatil și în tendințe pe care merită să-l încerci dacă vrei să te tunzi scurt.

Indiferent ce tip de bob alegi, fie că este unul tip A, un bob inversat sau o verisune asimetrică a acestei tunsori, modul în care îl coafezi poate transforma complet look-ul final.

Iată câteva modalități simple în care să coafezi tunsoarea bob:

Bob perfect neted și drept



Pentru o coafură sexy, perfect dreaptă, trebuie să apelezi la placa ta de păr. Nu uita să pulverizezi o cantitate generoasă de spray pentru protecție termică.
În acest fel părul tău nu va fi afectat de temperatura ridicată a plăcii de păr.

După ce te-ai spălat pe cap și părul este complet uscat, pulverizează spray-ul de protecție termică, lasă-l să se usuce și începe prin a îndrepta șuviță cu șuviță. Începe de la spate și continuă către față. Treci cu placa pe fiecare șuviță de două, trei ori, pentru ca părul să se îndrepte perfect. Aplică apoi un spray sau un ser pentru strălucire.

Bucle beach waves



Ești în căutarea unei modalități rapide de a-ți coafa noua tunsoare bob? Alege un boho în stil bucle lejere de plajă. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi pe păr puțin spray cu apă sărată.
Pe măsură ce părul se usucă, răsucește șuvițele de păr pentru a obține un look natural, cu bucle beach waves.

Bucle cu placa de păr



Placa de păr poate face mai mult decât să-ți îndrepte părul. Te poate ajuta să obții și textură sau bucle. Ia secțiuni subțiri de păr, răsucește-le în sensul opus feței și treci cu placa peste ele. După ce ajungi la vârful părului, se va forma o buclă pe care o poți întinde puțin și separa cu degetele pentru un aspect ondulat.

Foto: Instagram; Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod