Cochetezi cu ideea de a urma un curs de machiaj? Devino propriul tău MAKE-UP ARTIST în 12 săptămâni de cursuri AFTER WORK

Explorează-ţi pasiunea, dezvoltă-ţi abilităţile şi descoperă-ţi talentele sub îndrumarea Alinei Brăilescu, fashion & beauty make-up artist cu o experienţă de peste 14 ani în arta machiajului şi Senior Trainer al şcolii de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY!
Cochetezi cu ideea de a urma un curs de machiaj? Îţi doreşti să urmezi un curs în domeniu  pentru că vrei să înveţi tehnici şi tipuri de machiaj care să îţi pună în valoare frumuseţea şi să îţi cosmetizeze imperfecţiunile.

Aspiri să devii unul dintre cei mai buni make-up artişti, ai talent la machiaj, ai fost încurajată de cei dragi să urmezi o carieră în această direcţie, însă simţi că sunt elemente în machiajul tău ce nu te mulţumesc. Îţi doreşti să descoperi tehnicile, produsele, tipurile de machiaj şi alte trucuri care să te facă să devii mai bun decât eşti în această artă.

Răspunsul la întrebarea ta este unul dintre cele de mai sus?

Te invităm să descoperi complexa artă a machiajului la şcoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY, unul dintre cei mai buni furnizori de cursuri de machiaj, ce au dezvoltat programe de instruire adaptate în funcţie de programul tău, de cât de repede înveţi, de necesităţile tale.

Dacă ai disponibilitate pe timpul zilei şi absorbi cu rapiditate informaţiile ţi s-ar potrivi unul dintre MODULELE INTENSIVE, unde, poţi învăţa de la un singur tip de machiaj, într-un curs de două zile, şi până la posibilitatea de a deveni un expert în domeniu în cadrului modulului master, în care de-a lungul a două săptămâni devii un make-up artist cu diplomă acreditată.
În ceea ce priveşte modulele intensive ai şapte variante de cursuri, adaptate necesităţilor tale.

În schimb, dacă ai un job stabil dar îţi doreşti fie să înveţi cum să te machiezi în funcţie de fizionomia feţei tale, fie visezi la o carieră ca make-up artist dar programul de lucru nu îţi permite, te invităm să descoperi programele after work destinate atât celor care sunt la început de drum cât şi celor care doresc să obţină o acreditare ca make-up artist.

La această şcoală de machiaj beneficiezi de produse cosmetice profesionale pentru practică, pensule, instruire profesională, trainer cu experienţă în domeniu. În plus fiecare grupă are maxim 10 studenţi pentru a asigura posibilitatea trainer-ului de a aloca cât mai mult timp fiecărui student.

“ABA MAKE-UP ACADEMY este un proiect care a luat contur în 2012, este pentru şi despre femei.
Fiecare femeie este unică şi prin programul ABA vei învăţa cum să îţi evidenţiezi trăsăturile frumoase ale chipului şi cum să cosmetizezi imperfecţiunile. Este locul în care studenţii noştri vin să se relaxeze, să îşi dezvolte pasiunea, să înveţe şi să îşi exprime frumuseţea lor şi a celor din jur.” spune Alina Brăilescu, Trainer Coordonator al Aba Make-Up Academy.

Cariera profesională a Alinei se desfăşoară pe mai bine de 14 ani, este cunoscută în lumea modei pentru creativitatea şi originalitatea sa. Experienţa sa cuprinde prezentări de modă ca Avanpremiere Fest, Pasarela Event sau show-urile celor mai în vogă designeri din România.

De peste cinci ani susţine cursuri de machiaj, unde, a iniţiat în industria beauty peste 200 de cursanţi, pe cei mai buni ajutându-i să acceadă în lumea profesioniştilor cooptându-i in cadrul echipei sale, ABA MAKE-UP TEAM cu care participă la cele mai importante evenimente de fashion şi beauty din România.

Dacă eşti interesată, te invităm la deschiderea celei de-a VII ediţii, înscrierile se fac de luni până vineri între orele 09.00-18.30 la sediul lor din str.
General Nicolae Dona, nr. 22-24, Bucureşti sau pe www.abacademy.ro completând formularul de înscriere. Pentru detalii suplimentare sunaţi la 0726 969 172.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod