Coafuri si culori de star

In Hollywood, orasul in care starurile nu isi pot permite sa aiba o zi proasta sau sa iasa afara cu o coafura nearanjata, un stilist care se pricepe la culori este cel mai bun prieten al fetelor. Desi se spune in general ca stilistii-barbati sunt mai de incredere, Lorri Goddard este cea mai cautata coafeza din orasul vedetelor.

Lorri Goddard poate fi gasita la salonul lui John Frieda din Los Angeles si se lauda cu clienti din cei mai subtiri: Jennifer Aniston si Brad Pitt, Madonna, Meg Ryan sau Renee Zellweger. Stilista a fost invitata recent la salonul J.F.
de la Londra pentru a se bucura de minunatul sau talent si Kate Winslet, Kate Moss si Sophie Dahl.

Goddard este specialista intr-o tehnica de vopsit frantuzeasca (balayage), adica parul este vopsit cu ajutorul unei pensule, si nu cu mana. Suvitele care au fost selectate pentru a fi vopsite nu sunt "invelite" in folii, ci sunt asezate pe fasii de bumbac astfel incat culoarea sa nu se amestece si in restul parului. "Imi place sa lucrez la forma parului si ii asigur lumini si umbre. Cand iti misti capul, se evidentiaza intr-un mod superb combinatiile de inchis si luminos", spune Lorri.
Astfel, poti folosi culori mai deschise in top si mai inchise la varfuri. Metoda functioneaza nu doar la blonde si satene ci pot fi adaugate suvite frumoase si pe par castaniu, roscat sau brunet.

Jennifer Aniston este un mare fan al acestei tehnici iar stilista sa spune ca se vopseste si singura: "Jennifer are un par superb si ii place sa schimbe culorile in functie de anotimp. Pentru coperta Elle a avut o culoare destul de deschisa, dar a optat pentru nunate mai inchise la venirea toamnei, chiar inainte de premiera filmului sau, Rock Star".


Goddard este cea care il aranjeaza si pe Brad Pitt, atunci cand rolurile sale cer o schimbare: "Brad ar face orice pentru a transforma personajul intr-unul adevarat. Prima data am lucrat cu el pentru ".

Renee Zellweger este o alta clienta careia ii place sa isi schimbe nuantele parului in functie de sezon. Este o blonda naturala, ca si Jennifer, dar prefera culorile si mai deschise in timpul verii si alege nuante mai cuminti pentru toamna.

Dar cum reusesc starurile sa isi mentina culoarea pe care o doresc, intre doua sedinte la salonul de coafura? Iata ce spune stilista: "Folosirea produselor cosmetice create special pentru parul tratat cu o culoare este foarte importanta si il pastreaza cat mai bine.
Toti clientii mei au incredere in produsele John Frieda Sheer Blonde, pentru a mentine stralucirea, mai ales cand firul de par este si uscat. Mai sunt necesare si produsele care protejeaza impotriva despicarii firului de par si a razelor solare."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod