Coafura ta de vara, in 5 minute

Vara asta, in functie de coafura pe care o adopti, poti fi sofisticata, boema sau chiar usor ciufulita, pentru ca este in trend.

Dar atunci cand in 5 minute trebuie sa pleci la plaja, in club sau la o intalnire cu prietenele si vrei ca parul tau sa arate incredibil de bine, ce trucuri folosesti? "Ud putin parul, il usuc rapid cu feonul stand cu capul in jos pentru a avea mai mult volum, putin fixativ si il las liber sau il prind intr-o coada lejera", spune Raluca pe pagina de Facebook a Eva.ro.
Coafura preferata a Ralucai pentru aceasta vara este coada impletita in mod clasic, foarte lejera: "Se potriveste atat ziua, cat si seara. Nu exista nimic mai potrivit care sa exprime vara, naturaletea". Tu ce parere ai?

Iata cateva coafuri care te pot inspira:

Credit foto: allure.com
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 17 Aug 2010, 11:04
    Articolul urmator

    Tutorial despre cum sa facem impletitura ca femeia premier a Rusiei... Iulia nu-stiu-cum. Si coafuri de mireasa putin mai complicate decat simplele cocuri netede pe care le vad peste tot

    0
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 10 Aug 2010, 15:26
    @simika, alice

    Multumim:) Idei pentru articolul urmator?:) Despre ce ati vrea sa mai cititi?

    0
    0

  • alice pe 10 Aug 2010, 15:03
    bravo

    dragut articol.imi place foarte mult cum este structurat..pozele cu scrisul in dreapta..asa am avut rabdare sa ma uit la toate coafurile.

    0
    0

  • simika pe 10 Aug 2010, 14:03
    suuuper

    eu una chiar aveam nevoie de un astfel de sfat. multumesc Eva!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod