Cele mai sexy coafuri ale verii

Vrei ca prezenta ta sa nu fie trecuta cu vederea in grupul tau de prieteni? Iti doresti sa te simti sexy, dar nu stii ce schimbare de look sa adopti? Ce zici de o coafura noua, una foarte sexy?

Daca parul tau nu este unul splendid, stralucitor in mod natural si plin de vitalitate, exista destule modalitati pentru a-l face sa arate asa cum iti doresti, adica incredibil de bine.

Iata sapte idei numai bune de pus in practica:

Credit foto: Allure.com

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 19 Aug 2010, 13:43
    coafuri sexy

    ei bine ca sa fii "sexy" iti trebuie muult mai muult decat un par , ok inteleg , aici este vorba despre coafuri , unele imi plac dar in schim alte coafuri nu se potrivesc deloc , adika la plaja nu ar trebuie sa ai parul prins ?(acum depinde sh de persoana respectiva), si cum zic altii , ar trebui sa tineti cont si de persoanele cu parul mai scurt sau mediua nu numai de persoanele cu parul lung,,bye:*

    0
    0

  • Mihaela pe 19 Aug 2010, 11:04
    Coafuri sexy

    Fetele, in articol este vorba despre coafuri sexy. De cand un par scurt este sexy??? Trebuie sa fi foarte frumoasa de sus pana jos (trup, trasaturi fata) ca sa fii sexy cu un par scurt dar totusi vorbim de coafuri aici. Nici mie nu imi place ce s-a prezentat (sunt niste poze luate alandala si urate) dar coafurile sexy sunt cele cu bucle lejere (nu cu tone de fixativ lipicios), volum si/sau cele cu fel de fel de accesorii cu flori sa cele sclipicioase (vorbim de cele cu sclipici/pietricele de bun gust si finute). Cu acestea iti poti prinde parul si poti avea o coafura sexy chiar si la 40 de grade cu toate ca acestea sunt recomandate mai mult pt seara. Ziua, ceva mai simplu.

    0
    0

  • Vica pe 18 Aug 2010, 08:37
    coafuri sexy

    Nu pot crede că sunt apreciate ca sexy coafurile prezentate în articol. Mie nu mi se par potrivite, dar mai ales pentru temperaturile de acum. Mai mult decât atât, sunt foarte multe persoane cu părul scurt - pentru acestea nu sunt coafuri de prezentat? Propun să ne fie prezentate coafuri pentru toate tipurile şi lungimile de păr, respectiv pentru cele cu părul moale şi scurt, cu firul gros, etc. Ce spuneţi?

    0
    0

  • coriana pe 17 Aug 2010, 22:53
    coafuri sexi??? serios???

    Nu mi se pare deloc potrivit articolul asta pentru perioada asta. Eu am parul lung si nu suport sa-l las desfacut din cauza calduri. Ai dreptate Sanziana exista multe modalitati de prindere a parului. Am incercat si eu cateva, si chiar daca am doua maini stangi in ceea ce priveste aranjarea parului unele coafuri mi-au iesit foarte bine. Iar cei de la "eva" ar trebui sa tina cont si de persoanele cu parul scurt si de cele cu parul mediu, pentru ca am mai vazut la ei articole in care aratau doar imagini in care respectivele aveau parul lung.

    0
    0

  • nicky pe 17 Aug 2010, 16:32
    foarte bun

    si mie mi se pare foarte ok articolul, si nu e o ideie rea si pt toamna & iarna sunt faine cu exceptie poza 4 parca nu prea merge depinde , mie nu imi sta asa...

    0
    0

  • Sanziana pe 17 Aug 2010, 14:53
    Except short hair!

    E vara si e cald, exista zeci de modalitati "sexy" de prindere a parului (si nu in vesnica, clasica, obositoare coada de cal). Si mai exista femei pe lumea asta care au parul scurt. Si asta nu inseamna ca nu sunt "sexy", dimpotriva. Dar deh...

    0
    0

  • ema pe 17 Aug 2010, 13:14
    M-a speriat rau ...

    poza 3 e de groaza!!!!

    0
    0

  • diana pe 17 Aug 2010, 11:04
    foarte bun

    mie mi se pare foarte ok articolul, si chiar e posibil sa ai asa coafuri pe timp de vara. ce propuneti, sa ne radem in cap ? :-)

    0
    0

  • deea pe 17 Aug 2010, 10:29
    exact

    coafuri pt toamna poate..

    0
    0

  • Nanna pe 17 Aug 2010, 08:48
    coafuri sexi de vara?

    Nu stiu ce gusturi au cei, cele ce sustin asa ceva, dar eu una stiu ca vara si mai ales anul acesta, aceste coafuri nu sunt nici pe departe sexi pe arsita asta. In plus, transpiri, si e neplacut ca un barbat sa-si apropie fata de parul tau transpirat si lipit de ceafa. Fiti practice si putin mai tinere in gusturi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod