Ce spune Adi Constantin despre look-ul Andreei Marin? Cu ce a gafat vedeta?

Andreea Marin și-a schimbat look-ul recent, iar fanii i-au făcut sute de complimente pe paginile de socializare. Celebrul hairstylist Adi Constantin însă, are altă părere.

Adi Constantin susține că pe Andreea Marin nu o prea avantajează nuanțele pentru care a optat atunci când a decis să-și schimbe look-ul. Hairstylistul îi recomandă să renunțe la Balayage.  


 “Andreea Marin și-a schimbat look-ul. Din punctul meu de vedere este o încercare eșuată care nu o avantajează deloc … nici vestimentar, nici ca și compatibilitate cu fizionomia stimatei! Domnia sa nu are ce să caute în aceste zone "Balayage whanna be". Îi sugerez 100% o culoare unitară pentru a fi în armonie cu stilul ei...

închisă pe treaptă de 4 (Dark Brown). Așadar, scăpând și de negrul acela învechit … devenind mai naturală ! Doresc să precizez că această trecere bruscă nu face decât să-i creeze pete, reflexii mult prea arămii și un păr uscat! Pentru cunoscători… diferența dintre un decapaj lejer și o decolorare… este una mare! Domnia sa a mai avut astfel de încercări, posibil să se întoarcă la negrul care a consacrat-o”, spune celebrul hairstylist Adi Constantin.
  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod