Ce produse de păr trebuie să folosești în context de styling

Nu ești sigură ce produse de păr trebuie să folosești pentru părul tău în contextul de styling?
Multitudinea produselor existente pe piață s-ar putea să creeze puțină confuzie în mintea ta, atunci când ajungi în fața rafturilor cu produse de păr și nu știi ce să alegi. Coafarea părului tău poate fi una dintre cele mai bune părți ale întregului proces de aranjare. Iar sentimentul pe care îl ai când ieși din casă știind că părul tău arată fabulos și întoarce privirile pe stradă este de neprețuit. În timp ce descoperirea unei coafuri potrivite pentru tine poate dura ceva timp, este bine de știut că aceasta merită efortul și poate fi realizată cu ușurință cu ajutorul produselor dedicate tipului tău de păr. Pentru a te ajuta să dezlegi misterul produselor dedicate fiecărui context de styling diferit, ți-am pregătit câteva direcții ajutătoare. Iată care sunt acestea:

5 produse de păr pentru styling


1. Șampon și balsam


Până să ajungi să-ți coafezi părul, alege și un șampon, respectiv un balsam, care te poate ajuta să previi eventualele deteriorări ale părului cauzate de tehnicile de styling pe bază de căldură sau de vopsirea părului. Gama Schauma NATURE MOMENTS vine cu o soluție pentru tratamentul părului înainte de coafare - șamponul și balsamul Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera. Aceste produse sunt perfecte pentru părul deteriorat cu vârfurile despicate, datorită conținutului de ulei de măsline și aloe vera. Uleiul de măsline hidratează firul de păr și îi redă catifelarea, în timp ce planta de aloe vera are un conținut bogat de aminoacizi, vitaminele A și C și acid folic, care redau strălucirea părului. De asemenea, produsele Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera previn ruperea și ondularea părului, oferindu-i un aspect sănătos podoabei capilare, de la rădăcină până la vârfuri.
 

2. Ser de strălucire


După ce ai spălat părul cu produsele perfecte pentru hidratarea sa, urmează folosirea unui ser de strălucire și a spumei de păr. Dacă ești dependentă de uscarea părului cu un uscător de păr, acum este momentul perfect pentru aplicarea produsului care îți oferă protecție termică.

3. Spray de texturare sau fixativ


Dacă vrei să ai o coafură care rezistă mai mult, poți termina procesul de styling cu ajutorul unui fixativ sau unui spray de texturare. 

În funcție de tipul de păr pe care îl au, unele persoane folosesc și ceară de păr, gel sau chiar și șampon uscat, pentru momentele în care nu au timp să se spele pe cap și trebuie să-l coafeze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod