Câteva trucuri de hidratare a părului blond. Redă-i strălucirea!

Ne place blondul și clientelor noastre le place. Însă, de cele mai multe ori marea problemă a blondului este lipsa lui de hidratare. Cu siguranță îţi sunt cunoscute expresii precum "vârfuri

Ne place blondul și clientelor noastre le place. Însă, de cele mai multe ori marea problemă a blondului este lipsa lui de hidratare. Cu siguranță îţi sunt cunoscute expresii precum "vârfuri arse, păr de mătură, păr uscat, tern sau lipsit de strălucire".


Iar dacă eşti blondă, nu mă îndoiesc de faptul că ai avut zile în care părul tău a fost exact aşa. Însă, cu îngrijirea corectă şi părul blond poate străluci de sănătate. De aceea, ne-am propus să dedicăm lecţia de azi blondului și îngijirii lui.

Primul pas, pe care trebuie să-l facem este "pregătirea" părului, iar recomandarea noastră în acest sens este șamponul Londa - DEEP MOISTURE.

El asigură o absorbție optimă și o hidratare perfectă. Ca și alternative vă putem recomanda, cu încredere, șamponul din gama Sebastian - PENETRAITT dar și șamponul HYDRE. Sunt şampoane speciale care aduc un plus de hidratare părului blond, deshidratat.

Următoarea etapă este definită de "revigorarea" părului, putând fi realizată cu un balsam din aceeași gamă Londa- EXPRESS DEEP MOISTURE, dar și cu alternativele de la Sebastian - PENETRAITT și HYDRE. Ele au rolul de a oferi părului blond strălucire și catifelare în doar câteva minute.

Balsamul de păr trebuie folosit la fiecare spălare. Cu ajutorul lui, părul devine mai uşor de pieptănat şi mai mătăsos. Balsamul nu se aplică pe rădăcină, ci numai pe lungimea firului şi trebuie lăsat câteva minute să acţioneze.

Şi chiar dacă folosim balsam la fiecare spălare, o dată pe săptămână părul nostru merită răsfățat. Iar pentru părul blond, masca reparatoare Londa VISIBLE REPAIR este perfectă. În doar câteva minute readuce sănătatea părului tău şi asta pentru că are și rol de tratament. Ca alternative putem folosi și masca din gama Sebastian - HYDRE, care așa cum îi spune și numele hidratează, sau masca PENETRAITT cu efect fortifiant și reparator.

Însă, indiferent de ce mască folosiţi important este să-i daţi răgazul necesar să-şi facă treaba. Dacă timpul vă permite, lăsaţi tratamentul timp de 30 de minute să acţioneze pe toată lungimea firului de păr.

Nu trebuie să uităm nici de produsele de styling. Ele ne ajută atât pentru a coafa dar și pentru a ni-l pune în valoare. Dar despre ele vom discuta săptămâna viitoare într-un nou articol dedicate lor.

Până atunci vă aşteteptăm în salonul nostru din Londra 17 pentru a vă convinge că un păr blond, însetat, poate fi mai hidratat că oricând doar acordându-i atenția necesară.

Mulțumim modelului nostru Irina Alexandru și colegei noastre Ana Maria Tiliban.

Ele poartă blondul cu atitudine și cred că se vede asta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod