Bentița, cel mai important accesoriu al acestui sezon. Cum să o porți

Bentițele plușate au devenit un accesoriu esențial al acestui an încă din primăvară, când Prada le-a inclus în prezentarea pentru primăvară-vară 2019.
De atunci, celebrități precum Kate Middleton sau Chrissy Teigen au adoptat deja acest look, iar trendul se menține puternic și în sezonul rece. De fapt, bentițele plușate, cu un aspect voluminos, pot fi observate și în noile colecții prezentate la Săptămâna Modei de la New York și Londra. 

Ce sunt bentițele plușate?


În mod sigur îți amintești de bentițele pe care le purtai obligatoriu în timpul școlii. Dar cele care sunt în prezent accesorii în tendințe sunt bentițe voluminoase, plușate, realizate dintr-un material textil ce acoperă cadrul din metal sau plastic.
Arată precum o semilună, partea de top fiind completată cu o umplutură ce îi oferă volumul. 

O caracteristică distinctivă a bentițelor care se poartă sezonul acesta este materialul textil cu aspect prețios din care sunt realizate. Este folosită adesea catifeaua, care le oferă o strălucire discretă și creează impresia unui accesoriu de lux, care îți completează perfect ținuta. De asemenea, satinul este o altă variantă ce oferă un plus de eleganță bentițelor plușate.

Și culorile saturate, misterioase, sunt reprezentative pentru bentițele care se poartă în acest sezon.
Nuanțele care amintesc de pietre prețioase, precum roșu rubin, albastru safir sau verde smarald arată excelent sub forma unei bentițe acoperite cu catifea sau satin. Paleta de culori este completată, bineînțeles, de negru, dar și de nuanțe intense de galben sau tonuri delicate, neutre.

Dacă vrei un look statement, atunci poți încerca bentițele decorate cu aplicații metalice sau cristale. Arată precum adevărate coroane care îi oferă un plus de rafinament și eleganță ținutei tale. Aceste accesorii sunt excelente pentru a completa outfit-urile tale pentru evenimente speciale.
Îți pun coafura în valoare și le poți asorta cu rochiile elegante pe care le porți.

Cum să porți bentițele


Fashionistele prezente la marile festivaluri de modă sunt surse excelente de inspirație dacă vrei să încerci trendul bentițelor plușate, dar nu știi cum să le porți. Arată excelent indiferent de tunsoarea pe care o ai sau de textura părului tău. Fie că ai părul drept, creț, ondulat, lung sau scurt, bentițele îți vor completa perfect coafura. Se potrivesc atât cu o cărare pe o parte, dar cele mai multe pasionate de modă par să le poarte cu o cărare pe mijloc. 

O variantă interesantă de a purta bentițele în culori intense este aceea de a le asorta cu hainele sau unele dintre accesorii.
De exemplu, dacă ai o geantă roșie și ți se pare că nu se integrează prea bine în ținuta aleasă, adaugă și o bentiță din catifea roșie. Astfel vei obține un look congrunet, sofisticat. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod