8 avantaje pentru a purta părul scurt

Părul scurt este o alegere bună din numeroase motive, dar multe femei ezită să adopte un stil mai scurt pentru că asociază feminitatea cu un păr mai lung. Tunsoarea bob poate fi sexi pentru multe femei, însă părul scurt este mult mai versatil de atât. Iată 8 avantaje pentru a purta părul scurt, care te pot convinge să adopți un look nou.
Părul scurt este o alegere bună din numeroase motive, dar multe femei ezită să adopte un stil mai scurt pentru că asociază feminitatea cu un păr mai lung. Tunsoarea bob poate fi sexi pentru multe femei, însă părul scurt este mult mai versatil de atât. Iată 8 avantaje pentru a purta părul scurt, care te pot convinge să adopți un look nou.

Poate fi mai sănătos ca părul lung

Cea mai mare problemă care afectează sănătatea și frumusețea părului lung, vârfurile despicate, dispare când alegi o tunsoare mai scurtă. Părul tău poate străluci cu adevărat tuns mai scurt, oferindu-ți mai multă încredere în sine. O femeie care știe ce vrea este aproape întotdeauna sexi, deci alege-ți tunsoarea scurtă potrivită și mândrește-te cu ea.

Este mai ușor de întreținut

Cu părul scurt vei cheltui mai puțini bani pe produse de styling și întreținere, iar aspectul râmâne mai frumos mai mult timp.
Dacă treci de la un păr lung la un păr scurt, vei observa că părul se îngrașă mai repede pentru o scurtă perioadă. Acesta este însă doar un inconvenient temporar.

Îți ocupă mai puțin timp

N-ai vrea să ai mai mult timp dimineața să te bucuri de cafea în liniște în timp ce citești cele mai noi bârfe online? Întreținerea și coafarea părului scurt îți ocupă mai puțin timp, iar spălatul și uscatul devin o plăcere. Dacă preferi un look natural, îngrijirea părului de dimineață aproape că nu-ți mai consumă deloc timpul.

Poate fi mai versatil ca cel lung

Când vrei să-ți modifici stilul pentru o ocazie specială, poți oricând opta pentru extensii de păr și pentru coafuri noi cu accesorii.
Tunsorile scurte oferă de multe ori mai multă versatilitate decât un păr lung, care poate fi purtat prins și lăsat liber.

Cheltuiești mai puțin la stilist

Părul scurt are și un impact mai mic asupra bugetului tău pentru înfrumusețare permitându-ți astfel să investești mai mult în produse cosmetice de calitate. Prețurile la stilist pentru tuns, vopsit și coafat sunt mai mici pentru părul scurt și vei observa cu siguranță că ai la dispoziție mai mulți bani pentru tine.

Vopsitul dă rezultate mai bune

Părul lung este mai complicat de vopsit, iar atunci când vrei să te vopsești singură acasă riști de multe ori să nu obții rezultatele dorite.
Când este mai scurt, părul poate fi vopsit mult mai ușor fără ajutorul unui stilist, iar culoarea obținută poate fi mai uniformă la aceeași cantitate de vopsea de păr folosită.

Este mai comod în căldurile verii

Vara se apropie și senzația părului lipit de pielea transpirată nu este pe placul nimănui. Părul scurt este mult mai comod de purtat în căldurile verii când te încălzește mult mai puțin decât un păr lung prins. Fiind umezit mai puțin vara, coafurile rezistă mai bine pe părul scurt.

Te poate întineri

Un beneficiu uitat de multe femei cu părul lung este modul în care te întinerește pe loc cu câțiva ani.
Acest efect nu este căutat doar de femeile peste 40 de ani, părul scurt îți dă un look proaspăt și tineresc la orice vârstă și un stil care te ajută să te simți bine întotdeauna în pielea ta după ce găsești coafura potrivită pentru tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod