6 tratamente naturiste care îţi protejează părul de soare

În plină vară, razele nocive ale soarelui afectează şi structura firului de păr, nu numai pielea. Şuviţele decolorate, vârfurile despicate şi părul lipsit de strălucire sunt numai câteva dintre efectele razelor UV asupra părului tău.
În plină vară, razele nocive ale soarelui afectează şi structura firului de păr, nu numai pielea. Şuviţele decolorate, vârfurile despicate şi părul lipsit de strălucire sunt numai câteva dintre efectele razelor UV asupra părului tău.

Descoperă ce remedii naturale îţi vin în ajutor şi previn deteriorarea părului pe timpul verii:

Aloe Vera


Gelul de aloe vera este o adevărată minune pentru piele. Hidratează intens şi ajută la vindecarea iritaţiilor sau a arsurilor solare. Şi pentru părul tău este benefic, oferindu-i acea peliculă hidratantă de care are nevoie fibra capilară pentru a-şi menţine supleţea. Pune într-un pulverizator gel de aloe vera diluat cu apă şi aplică pe păr de fiecare dată când mergi la plajă sau când vei sta mai mult la soare.
Poţi adauga în acest balsam leave in realizat de tine şi conţinutul a câtorva capsule de vitamina E.

Uleiul de susan

Folosit de mii de ani în Asia pentru capacitatea sa de a întreţine frumuseţea, uleiul de susan este un protector natural extrem de puternic pentru păr. Îmbracă firul de păr într-o peliculă fină şi izolantă, care este de un real ajutor pentru zilele pe care le petreci în concediu, la mare. Aplică pe părul uscat şi lasă să acţioneze cel puţin zece minute, apoi spală-te pe cap. Uleiul dens ajută la alinierea cuticulelor care formează "armura" naturală a firului de păr. Astfel previi deteriorarea podoabei capilare în urma expunerii prelungite la soare.

Untul de cocos

Pe lângă mirosul absolut delicios, untul de cocos, care la temperatura camerei se transformă în ulei, este şi o armă demnă de luat în calcul pentru părul tău.
Pune numai câteva picături în palmă, masează şi aplică pe păr, pe toată lungimea, aşa cum ai face dacă ai folosi ceara. Obţii mai multe rezultate benefice în acelaşi timp: îţi protejezi părul de razele solare nocive, netezeşti firele rebele şi îi oferi părului tău o strălucire de invidiat. Ai grijă să aplici puţin şi să distribui foarte bine, altfel părul tău va părea gras şi nespălat.

Masca reparatoare

Pe timpul verii, nu uita să apelezi la o mască foarte bogată în proteine, vitamina E şi uleiuri naturale care îţi fac părul absolut senzaţional. Este vorba despre amestecul de gălbenuş de ou şi banană, o mască perfectă pentru a-i oferi din când în când părului tău o doză de vitalitate.
Amestecă banana şi gălbenuşul, aplică pe păr şi lasă să acţioneze cel puţin jumătate de oră.

Henna

Henna este un extract din planta cu acelaşi nume, folosit pentru colorarea părului. Pentru că îmbracă firul de păr cu o proteină semipermanentă, henna este şi un excelent protector împotriva razelor UV. Alege să o foloseşti pentru vopsirea părului, în locul vopselelor sintetice permanente, pentru că îţi oferă şi protecţie şi culoare.

Cheratina

Cheratina este o proteină care se găseşte în structura părului şi care este folosită intens în gamele profesionale de îngrijire a părului. Poţi folosi cheratina, pe care o găseşti în varianta lichidă sau în cea vegetală concentrată, în măştile pentru îngrijirea părului, dar şi direct pe părul proaspăt spălat şi uscat.
Cheratina lichidă se pulverizează pe părul uscat şi se foloseşte apoi foehnul pentru că temperaturile ridicate ajută la fixarea ei. Dar în plină vară, pulverizează cheratina înainte de a ieşi afară, pentru ca razele soarelui să ajute la fixarea ei pe firul de păr. Astfel foloseşti căldura intensă în favoarea ta!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FairyDyana pe 9 Iul 2012, 13:22
    ...

    habar nu am de ce iti doresti sani enormi...pt ca cu timpul te va durea spatele din cauza asta, cand inoti sau dansezi vei simti durere si nu cred ca vrei sa se uite toti obsedatii la tn...

    0
    0

  • Madalina pe 5 Iul 2012, 22:03
    Xxl bust

    Buna ! Eu sunt obsedata sa am sanii mai mari, asa ca daca as avea posibilitatea sa mi fac o operatie, as face-o oricand. Cred ca mi-as pune cele mai mari silicoane. Insa nu pot pentru ca nu am atatia bani. De mult timp caut o solutie. Acum 2 luni m-am reintalnit cu o amica mai veche cu care am fost in scoala generala. Pe vremea aceea cautam impreuna solutii pentru a ne mari sanii sau sa-i facem sa arate mai mari. Cand ieseam sa ne plimbam prin parc sau la un suc cu prietenii, purtam sutiene mai mari la cupe si le umpleam cu vata. Pare incredibil,nu? Acum ca m-am reintalnit cu ea, am observat ca are sanii maricei. Prima impresie a fost ca si-a bagat ceva in sutien. Am intrebat-o daca si-a pus silicoane. A zis ca nu, insa foloseste un tratament naturist pe care l-a gasit la un plafar de langa casa ei. A zis sa-l incerce ca nu are nimic de pierdut. Spunea ca l-a folosit aproape 5 luni. Zicea ca este miraculos. Acum nu-l mai foloseste pentru ca nu mai are nevoie. De atunci iau si eu produsul. Se numeste XXL Bust. M-am dus si eu la plafarul de unde si l-a luat, cu hartiuta pentru ca nu reuseam sa tin minte numele produsului. Il administrez si acum si sunt foarte multumita. Sanii mei au alta forma si sunt mai plini si foarte tari. Sper sa creasca cat mai mult. Deja am 2 centimetri in plus. Dar cand voi avea bani, tot am sa-mi pun cele mai mari silicoane de pe planeta.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod