Tunsori pentru fata rotunda

5 tunsori care te avantajează dacă ai fața rotundă

Deși ai avantajul să pari mai tânără la orice vârstă, este important să știi ce tunsoare să alegi pentru această formă a feței.
O față rotundă este aproape la fel de lată cât este de lungă. Dacă alegi un stil care nu ți se potrivește, poți crea impresia unei figuri prea late sau poți părea mult prea copilăroasă. Atunci când cauți tunsoarea potrivită, scopul este să alegi un stil care oferă efectul vizual de subțiere și alungire. Descoperă cinci tunsori care se potrivesc oricărei femei cu fața rotundă:

Bob cu vârfuri inegale

Vârfurile tăiate perfect drept, cu șuvițe inegale, creează un contrast perfect cu fața rotundă. Așa cum demonstrează tunsoarea purtată de Selena Gomez, un astfel de bob care ajunge până aproape de nivelul umerilor îți face gâtul să pară mai lung.
Chipul tău va părea mai subțire și mai alungit. O regulă de bază în acest caz este ca vârfurile să depășească cu câțiva centimetri nivelul bărbiei.
Bob


Bob lung, perfect drept

Dacă fața rotundă are avantajul de a te face să pari mai tânără, o coafură nepotrivită poate accentua acest efect, astfel încât ai putea obține un look mult prea copilăresc, care te dezavantajează. De aceea, o altă tunsoare perfectă pentru această forma a feței este lobul drept. Liniile stricte ale acestei tunsori echilibrează trăsăturile rotunjite, iar rezultatul este unul impresionant.
Actrița Mila Kunis a ales un bob lung tuns perfect drept, cu cărare pe o parte, care îi oferă un aspect elegant și sofisticat.
Bob lung


Tunsoare pixie cu volum

Ai putea crede că o tunsoare scurtă atrage și mai multă atenție asupra zonelor rotunjite ale feței tale, dar așa cum o demonstrează stilul purtat de actrița Jennifer Hudson, o tunsoare pixie te ajută obții exact opusul. Secretul este să creezi volum în partea de sus a capului, ceea ce va atrage privirea de jos în sus, în loc să o atragă în laterale și să accentueze lățimea.
Tunsoare pixie



Păr lung, cu șuvițe inegale

În cazul în care preferi să porți părul lung, este necesar să optezi pentru o tunsoare cu șuvițe inegale, care să creeze dimensiuni care te avantajează. Scopul este să-ți încadrezi chipul cu șuvițe și onduleuri delicate, care să-ți pună pomeții și ochii în evidență, reușind în același timp să ofere efectul vizual de față și gât alungite și subțiri.
Chrissy Teigen este cel mai bun exemplu în acest sens, modelul purtând tunsori cu șuvițe în scări ce îi încadrează perfect fața rotundă.
Par lung tuns in scari


Bretonul "draperie"

Un breton gros și perfect drept taie vizual din lungimea feței și accentuează aspectul rotunjit al chipului tău. Dar un breton cu vârfuri subțiate, ușor dat pe o parte, atrage atenția asupra frunții și te ajută să obții un efect de chip alungit. Pentru a obține acest look este nevoie ca bretonul să fie puțin mai lung pentru a putea fi dat pe o parte sau despărțit foarte puțin pe centru.
Actrița Kirsten Dunst a apelat la acest truc simplu.
Breton lung




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod