30 cele mai frumoase coafuri pentru Revelion pe care ți le poți face singură

Nu trebuie să mergi la salon pentru o coafură perfectă pentru Revelion. Descoperă câteva idei simple de coafuri elegante pe care le poți face acasă în numai câteva minute.
 
Nu ai nevoie nici de o îndemânare deosebită, nici de ore în șir petrecute în fața oglinzii pentru a realiza o coafură deosebită pentru Noaptea Dintre Ani. Creativitatea este cheia succesului atunci când te coafezi singură. Secretul este să transformi coafurile simple, de zi cu zi, într-unele care arată senzațional. Iar accesoriile pentru păr, strălucirea și chiar glitterul te pot ajuta să obții acest efect. Variantele pe care le poți crea sunt nenumărate. Iată ce să încerci:

Coada prinsă la spate

Dacă ești convinsă că această coafură banală nu are nimic de spus și nu se potrivește deloc pentru un look de petrecere, te înșeli.
Există foarte multe moduri în care o poți transforma astfel încât să obții stiluri uimitoare. De exemplu, întinde părul cu placa, trasează o cărare dreaptă pe mijloc sau pe o parte și prinde-ți părul într-o coadă strânsă la spate. Netezește perfect părul folosind o periuță de dinți pe care ai pulverizat fixativ. Prinde peste elastic o clamă metalică sau un accesoriu interesant. 
 
 

O altă opțiune este aceea de a strânge și netezi părul într-o coadă la spate, pe care să o ondulezi și să o tapezi pentru a crea mult volum. Contrastul dintre părul netezit de pe cap și coada voluminoasă va fi unul deosebit.

Coadă înaltă


La fel ca și cazul unei cozi simple la spate, coada înaltă poate arată senzațional dacă știi cum să o adaptezi pentru un look de petrecere.
Stilul perfect netezit, cu părul drept, este o opțiune foarte bună și în acest caz, la fel și coada voluminoasă. De asemenea, poți să prinzi coada cât mai sus și să ondulezi lejer părul, lăsând câteva șuvițe libere care să-ți încadreze chipul.

 
O altă variantă este coada secționată, pe care o poți realiza folosind elastice de păr transparente fixate din loc în loc pe lungimea cozii. Rezultatul este o coafură modernă și originală care va atrage toate privirile. Pe lângă faptul că arată foarte bine, este și extrem de simplu de realizat.
 

Bucle masive


Ți se pare că nu reușești niciodată să-ți faci bucle frumoase, iar ondulatorul parcă te urăște? Secretul este să alegi buclele masive, voluminoase, care au un aspect retro. După ce ți-ai ondulat părul, piaptănă-te pentru a separa buclele și a obține acel efect retro deosebit.
Atunci când îți pieptăni buclele reușești să camuflezi eventualele greșeli de ondulare. Vei obține valuri voluminoase de păr care arată excelent. Nu uita să aplici puțin ser pentru netezire sau un ulei pentru strălucire care va ascunde firele rebele.


Și buclele beach waves sunt o opțiune bună pentru petrecerea de Revelion. Se potrivesc mai ales în cazul părului mediu sau tunsorii bob de tip blunt, cu vârfuri perfect drepte. 

Părul prins cu agrafe



Dacă nu ai nicio idee cum ai putea să te coafezi de Revelion, atunci poți încerca un truc foarte simplu. Trasează o cărare adâncă pe o parte, folosește un gel de păr pentru a netezi perfect părul de-a lungul cărării și fixează-ți părul cu câteva agrafe.


Alege agrafe decorative, în nuanțe metalice sau acoperite cu perle sau cristale.
În numai câteva minute vei avea o coafură sexy și elegantă și vei fi gata pentru petrecere.

Cocuri lejere


Cocurile lejere, prinse la spate sub forma unor noduri de păr sunt excelente pentru un look de party. Nu trebuie să te străduiești să obții un coc perfect definit. Folosește un spray pentru texturarea părului, apoi prinde părul într-o coadă la spate. Răsucește coada în jurul bazei sale și fixează vârful sub elastic sau cu ajutorul unor agrafe. Poți lăsa libere câteva șuvițe care să-ți încadreze chipul.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod