20 de vedete care arată excelent cu părul alb

Un trend important al anului 2018 este părul alb sau în nuanţe de gri. Vedetele care au decis să adopte acest look demonstrează că părul alb natural este cât se poate de elegant şi rafinat.
Starurile de la Hollywood încep să accepte albirea părului cu multă graţie. Dacă în urmă cu câţiva ani vedetele nu acceptau să-şi arate nici măcar un fir de păr încărunţit, în prezent părul natural este un atu major.

Numeroase actriţe în vârstă au ales să nu-şi mai vopsească părul, ci să-i pună în valoare culoarea naturală, fie că este alb pur sau păr grizonat. Nu doar că este un look mult mai uşor de întreţinut, dar este şi o modalitate elegantă de a accepta şi îmbrăţişa procesul natural de îmbătrânire.

Nu doar vedetele în vârstă se mândresc cu părul lor alb.
Actriţe, cântăreţe şi modele celebre au ales să-şi decoloreze complet părul pentru a obţine nuanţe de alb impecabil sau de gri strălucitor. Kim Kardashian, Lady Gaga, Rita Ora sau Nicole Richie sunt numai câteva dintre vedetele care au adoptat trendul părului alb.

Deşi arată excelent, o astfel de schimbare de look este agresivă cu părul, pentru că decolorarea este un proces ce afectează structura firului de păr. Dacă vrei să încerci acest trend, trebuie să ştii că părul tău va fi deteriorat iremediabil.
De asemenea, procesul de decolorare este unul costisitor şi de lungă durată. O decolorare corectă, care să afecteze cât mai puţin structura naturală a firului de păr, se efectuează în decursul a multor ore.

În cazul în care părul tău este alb în mod natural, poţi apela la câteva trucuri simple pentru a-l pune în evidenţă. În primul rând, este necesar să investeşti într-un şampon special. Aceste produse conţin pigmenţi de culoare albastră sau violet care au rolul de a amplifica strălucirea naturală a părului alb şi de a elimina tenta gălbuie sau cenuşie pe care părul o poate căpăta treptat.

De asemenea, poţi încerca un tratament natural care va intensifica strălucirea părului alb sau grizonat.
Clătirea părului cu apă în care ai pus zeamă de lămâie te va ajuta să-i oferi părului alb un plus de strălucire și să menții acel ton sofisticat de gri argintiu. Stoarce o lămâie în 500 de ml de apă și clătește-ți părul cu acest amestec o dată pe lună.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod