20 cele mai urâte tunsori şi coafuri purtate de vedete

În afară de talent, vedetele de la Hollywood mai au un atu important: aspectul fizic. Cele mai multe staruri arată întotdeauna impecabil şi sunt surse excelente de inspiraţie pentru look-uri moderne şi interesante.
Iar tunsorile şi coafurile purtate de celebrităţi devin rapid trenduri în toată regulă. Cu toate acestea, până şi vedetele mai dau greş din când în când. Chiar dacă au la dispoziţie o mulţime de stilişti şi consilieri de imagine, unele staruri se fac uneori de râs prin tunsorile şi coafurile pe care le poartă.

Până şi celebrităţile care arată de obicei impecabil pot da greş. De exemplu, Beyonce şi-a şocat fanii în urmă cu doi ani, când a decis să se tundă, iar alegerea sa a fost cât se poate de neinspiratî.
Celebra cântăreaţă a optat pentru un breton foarte scurt, des şi drept, care arăta cel puţin bizar. O altă vedetă care a ales greşit tipul de breton este Emma Roberts. Frumoasa actriţă şi-a făcut un breton drept şi rar, lipit de frunte, care semăna perfect cu un castron.

Aceste eşecuri recente ale starurilor nici nu se compară cu cele ale vedetelor din anii '90. De exemplu, Justin Timberlake a purtat o perioadă bună de timp o tunsoare de tip "tăiţei". Cântăreţul şi-a vopsit cârlionţii blond deschis, iar rezultatul era de tot râsul.


Christina Aquilera este campiona coafurilor bizare. Cântăreaţa purta în anii '90 coafuri ciudate, de la codiţe împletite subţire şi până la şuviţe în culorile curcubeului, prinse în cozi haotice.

Descoperă câteva dintre cele mai urâte coafuri şi tunsori purtate de-a lungul timpului de celebrităţi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod