Frumuseţe. Tot ce trebuie să ştii despre implantul fesier



Cât durează recuperarea şi ce garanţie au implanturile


Refacerea necesită câteva zile de atenţie, dar ideea că trebuie să dormiţi pe burtă timp de trei săptămâni nu este reală. Medicul chirurg ne asigură de faptul că, începând cu a doua zi, pacienta poate dormi inclusiv pe lateral sau pe spate. Este obligatorie purtarea unui corset care ajută la reducerea umflăturilor şi previne acumularea de lichid, odată cu susţinerea noilor contururi ale feselor.

În ceea ce priveşte termenul lor de valabilitate, „s-a ajuns la o tehnologie în care învelişul de implant poate rezista acţiunii enzimatice chiar şi o viaţă de om, însă depinde şi de firma producătoare. Un implant de o calitate slabă nu va avea această garanţie, chiar mai mult – prezintă riscul de a se rupe şi de a se scurge gelul din el. Implantul de bună calitate nu are acest risc”, menţionează chirurgul estetician.

Riscurile operaţiei de mărire a feselor cu implant


Riscurile operaţiei sunt cele ce pot apărea în cazul oricărui tip de intervenţie chirurgicală: hemoragie, hematom, infecţie sau necroză. În cazul în care se desface operaţia, sutura se poate reface, iar implantul poate fi schimbat cu unul de dimensiuni mai mici. De asemenea, poate apărea deplasarea implantului sau vizibilitatea marginilor acestuia în cazurile în care operaţia nu este efectuată corect sau implantul este de o calitate slabă. Reacţii de respingere sunt citate de asemenea.

Costul unei astfel de operaţii de mărire a posteriorului este de aproximativ 3000 euro, operaţia fiind realizată cu implant de cea mai bună calitate. Rezultatul se vede imediat după intervenţie, dar formă finală se definitivează în câteva săptămâni, după ce dispar umflăturile.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adelina pe 20 Iun 2022, 19:53
    Implant-fese

    Buna am și eu o întrebare legată de Implanturile in fese este nevoie de o anumită greutate pentru a putea face acesta operație am 160 și 45 de kg asta fiind și principalul motiv pentru care îmi doresc aceasta intervenție

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod