Frumuseţe. Scapă de cearcăne cu ajutorul chirurgiei estetice


Dr. Vanghelis Vasalos, medic estetician în cadrul clinicii Metamorphosis Center

Cum poți scăpa de cercane și pungile de sub ochi vechi și bine conturate?

Dacă te-ai săturat să aplici zi de zi tone de fond de ten și anticearcăn pentru a estompa sau reduce cercanele și/sau pungile de sub ochi, există și o soluție permanentă: intervențiile de ordin estetic.  

De exemplu, zona vânătă din jurul ochilor se poate diminua în intensitate cu ajutorul microabraziunii, un peeling cu substanțe care albesc pielea.

Însă, cea mai rapidă metodă de atenuare a cearcănelor, chiar dacă nu le vindecă definitiv, rămâne injectarea cu acid hailuronic. Acest gen de intervenție trebuie repetat o data la aproximativ 9 luni, deoarece efectul acidului hialuronic dispare după această perioadă. Prețul unei intervenții este de 250 euro pentru 1mm de substanță injectată.

De asemenea, pungile pot fi îndepărtate și prin blefaroplastie, o intervenție chirurgicală prin care se umplu șanțurile prin reașezarea țesuturilor și repoziționarea grăsimii.
Acest gen de procedură este recomandată persoanelor care au împlinit vârsta de 35 de ani. Prețul unei intervenții este de aproximativ 1.600 euro.

O altă metodă care ar putea să vă scape de acest complex este injectarea cu grăsime proprie sub anestezie generală sau locală. Pentru acest lucru se efectuează mai întâi recoltarea grăsimii, apoi aceasta este preparată, centrifugată sau decantată pentru a se îndepărta celulele grase de lichidul în exces și în cele din urmă are loc injectarea propriu-zisă.
Prețul este de aproximativ 600 euro per ședință, procedura este indicat să se repete la interval de 1-2 ani de la prima injectare.

Pentru a păstra efectele acestor intervenții cât mai mult timp, trebuie să vă hidratați corect, obligatoriu cu 3 litri de lichide pe zi și din când în când puteți apela la suplimente ce conțin vitamine și antioxidanți ce favorizează microcirculația.”, a conchis esteticianul Vangelis Vasalos.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod