Frumuseţe. Liftingul facial nechirurgical te întinereşte cu peste 10 ani în doar o oră

Se injectează acid hialuronic cu rol volumizator şi se refac astfel conturul pomeţilor, mandibulei, bărbiei, se şterg ridurile adânci, rezultatele fiind instantanee
Cu paşi mărunţi, dar siguri, româncele încep să se alinieze trendului internaţional de estetică, acolo unde liftingurile faciale şi procedurile de întinerire chirurgicale scad cu peste 30%. Medicii de top din America şi Anglia, acolo unde se realizează cele mai multe proceduri estetice, insistă asupra esteticii dinamice şi naturaleţii fetei, cu mobilitate ridicată. Dacă în America în anul 2014, conform Asociaţiei Americane a Chirurgilor Esteticieni, procedurile cosmetice noninvazive au avut cea mai mare creştere de până la 4%, pe primul loc calificându-se injectările cu Botox (6.7 milioane proceduri) şi acid hialuronic (2.3 milioane proceduri), în România la mare căutare este liftingul facial noninvaziv cu acid hialuronic, o modalitate mult mai sănătoasă şi mai sigură, precum şi o metodă de prevenţie a îmbătrânirii premature.


Cu timpul, structura facială se modifica datorită atrofierii pielii, ţesutului adipos şi resorpţiei osoase, la acestea adagandu-se şi acţiunea nocivă a soarelui în exces, anumite vicii cum este fumatul sau chiar afecţiunile dermatologice. Efectul îl cunoştem cu toţii, fie că e vorba de obraji fără fermitate, sprâncene care coboară peste ochi, cearcăne proeminente, aspectul îmbătrânit al maxilarului, pliurile de la nivelul gâtului. Liftingul facial noninvaziv cu acid hialuronic este potrivit persoanelor între 40-55 de ani. Practic se injectează acid hialuronic cu rol volumizator şi se refac astfel conturul pomeţilor, mandibulei, bărbiei, se şterg ridurile adânci, rezultatele fiind instantanee”, explica dr.
Daniela Taher, medic specialist dermatologie estetică şi director medical al clinicii Skin Clinic.

Intervenţia nechirurgicala cu timp de recuperare minim

Soluţia cea mai uşoară pentru a obţine un chip cu zece ani mai tânăr este liftingul facial nechirurgical, care spre deosebire de cel clasic este lipsit de riscuri precum afectarea nervilor, cicatricile vizibile, tumefierea şi învineţirea zonei, durerea resimţită post intervenţie. Această soluţie este ideală pentru persoanele care doresc să obţină un aspect mai tânăr al chipului, fără să se supună chinurilor intervenţiei chirurgicale.

Pentru liftingul facial nechirurgical se folosesc 2-10 ml de acid hialuronic, în funcţie de vârsta pacienţilor, de elasticitatea, fineţea pielii, osatura fetei.
Acestea se pot injecta într-o singură şedinţă sau la câteva luni interval, iar procedura durează maxim o oră. Gamele de produse folosite sunt cele cu care majoritatea dermatologilor esteticieni au experienţa şi care dovedit în timp că sunt produse sigure, cu reacţii adverse minime şi trecătoare şi cu rezultate reproductibile.

Pentru că injecţiile sunt profunde, aproape de ţesutul osos, rezultatul poate dura 2-4 ani. Persistenta rezultatelor liftingului facial depinde de metabolismul şi starea de sănătatea a pacientului. Persoanele nefumătoare cu un nivel scăzut de stres, cu o igienă de viaţă corectă au beneficii pe timp îndelungat. Uneori se recomandă retuşuri periodice la 6-8 luni, în cazul fumătorilor sau persoanelor sportive.
Întotdeauna se asociază un tratament local cu creme medicale (cosmeceutice) care asociază acid hialuronic, vitamine, acizi de fructe, pentru menţinerea rezultatelor. De asemenea după un lifting facial se recomandă evitarea expunerii la soare şi un regim de viaţă echilibrat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod