Frumuseţe. Când trebuie să apelezi la toxina botulinică și la ce rezultate să te aștepți



Avantaje și riscuri ale procedurii  

Injectarile cu toxină botulinica sunt foarte ușor tolerate de majoritatea pacienților, iar timpul acordat intervenției, cât și raportul preț-rezultat situează acest tratament în topul alegerilor pentru eliminarea ridurilor.  

La 42 de ani, Monica Iagăr, multiplă campioană europeană la săritura în înălțime, a apelat la această operațiune urgență de ștergere a ridurilor: „Injectările au durat doar 1 minut! Rezultatele au apărut treptat, iar ceea ce îmi place este faptul că nu îmi simt chipul imobil, ci mă pot exprimaîn continuare așa cum vreau.
Poate sună ca un clișeu, dar recomand această intervenție oricărei persoane care vrea să arate și să se simtă mai tânără.
” 

Dezavantajele sunt limitate la caracterul reversibil și implicit la costurile de reinjectare. În cele mai multe dintre cazuri însă, caracterul temporar este de dorit, tocmai pentru ca aspectul să poată fi modelat în plus sau în minus de la o ședință la alta, în funcție de dorințele și nevoile pacientului. Putem obține efect de ridicare a sprâncenelor sau să tratăm doar zona de încruntare dintre sprâncene - individualizarea rezultatelor.  

Efectele secundare sunt pasagere și pot consta în umflarea discretă și temporară (două zile) a zonei sau apariția vânătăilor la locul de injectare.
Efecte secundare mai serioase constau în căderea pleoapei sau diplopie (vedere dublă), dar ele nu necesită niciun tratament, deoarece dispar de la sine. Costul unei injectări cu toxină botulinica este de 125 euro/regiune și/sau 250 euro pentru întreagă față.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod