Frumuseţe. 3 substanţe de injectat care te fac rapid să arăţi tânără



Ce sunt substanțele de umplere permanente?
Substanțele de umplere permanente sunt făcute din polimetilmetacrilat (PMMA) alcătuit din microsfere care nu sunt absorbite de corp. Substanțele conțin și colagen și se recomanda folosirea lor pentru zone unde pielea este mai groasă (pliurile nasolabiale). Nu este recomandată folosirea lor în jurul ochilor sau a buzelor.
 
Indicații înainte de intervenție și recuperarea
Chiar dacă nu e o procedură estetică complicată, e necesar totuși ca cel puțin șase săptămâni înainte de procedură să renunți la fumat pentru a te recupera mai bine și mai repede.
De asemenea, hidratează-te cât mai mult atât înainte, cât și după procedură și evită medicamentele anti-inflamatorii sau aspirina deoarece pot crește riscul sângerării
”, declară chirugul estetician Vangelis Vasalos.

Cel mai important însă, atât înainte de intervenție, cât și după, este să respecți recomandările medicului pe care l-ai ales astfel încât să reduci cât mai mult posibilele riscuri și să facilitezi vindecarea completă și sigură.

După intervenție există riscul de învinețire minimă și înroșire a zonei injectate, precum și posibilitatea de a dezvoltă mici ridicături în jurul zonelor injectate sau durere acută în proximitatea locului.


Cât durează rezultatele?
Chiar dacă rezultatele sunt vizibile imediat, în funcție de tipul de substanță folosită efectele procedurii pot dura între 2 luni și 5 ani. De exemplu, cele bazate pe colagen între 2-4 luni, cele bazate pe acid hialuronic între 6 luni și 1 an, în timp ce substanțele de umplere semi-permanente rezistă între 1 an și 1 an și jumătate, iar cele permanente sunt încă vizibile după 5-6 ani.
Costul unor astfel de intervenții pornește de la 250 euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod