Body lifting-ul. Ce este şi când avem nevoie de el?



Ce trebuie să faci după operație?


Postoperator se recomandă purtarea de corsete elastice în vederea reducerii edemului postoperator și asigurării suportului pentru noul contur corporal. După operație, disconfortul sau durerea sunt relativ comune și se controlează medicamentos. Pozițiile și mişcările care pun în tensiune musculatura și suturile din zona operată trebuie evitate, reluarea activităților fizice ușoare este posibilă la cateva zile postoperator.

Desi rezultatul liftingului corporal este vizibil aproape imediat, rezultatul definitiv este la cateva luni de la intervenție. Senzația locală de amorțeală (datorată secționării ramurilor nervoase senzitive în cursul intervenției) și de tensiune se ameliorează în cursul lunilor următoare. Noul contur corporal este relativ permanent atât timp cât persoana își menține constantă greutatea corpului și urmează un regim de viață sănătos (alimentație rațională și practicarea de activități fizice).

Material realizat de Metamorphosis Center în cadrul campaniei de informare și creștere a respectului de sine a femeilor ”Frumusețea la 40 de ani”, proiect derulat în perioada martie 2015 – februarie 2016.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod