3 motive pentru care Botox este numarul 1

Datorita efectelor sale spectaculoase si a procedurii atat de simple, injectiile cu Botox, au devenit numarul 1 in topul elixirelor tineretii in SUA. In anul 2009, 2,5 milioane de americani au apelat la tratament, numarul acestora crescand considerabil in ultima perioada.
Datorita efectelor sale spectaculoase si a procedurii atat de simple, injectiile cu Botox, au  devenit numarul 1 in topul elixirelor tineretii in SUA. In anul 2009, 2,5 milioane de americani au apelat la tratament, numarul acestora crescand considerabil in ultima perioada.

Inspire Dermo&Dental introduce cea mai "prietenoasa solutie injectabila". 3 motive pentru care Botox este numarul 1.

De ce Botox? De ce nu?


Ne dorim ca fiecare experienta sa ramana vie in amintirile noastre, nu in tenul care pe zi ce trece este tot mai imbatranit. Ne dorim sa radem, sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara, dar fara ca aceste sentimente sa fie transpuse in riduri de expresie.

Stim ca anii nu iarta pe nimeni.
Insa prin programul Inspire Dermo&Dental, un concept inovativ ce ofera solutii atat pentru imbunatatirea aspectului tenului, cat si a sanatatii si esteticii dentare avem posibilitatea de a-i pacali. Putem fi mai frumoase, lipsite de ridurile si de ochii obositi ce adesea ne tradeaza.

Injectiile cu Botox ne pot reda tineretea fara niciun compromis si acesta este unul dintre motivele pentru care este atat de iubit in ziua de astazi. Iata primele 3 motive pentru care Botox-ul este cea mai "prietenoasa solutie injectabila":

#1. Chiar functioneaza!


Rezultatele injectarii cu Botox sunt uimitoare, acesta reusind sa elimine temporar liniile din regiunea glabelara (dintre sprancene), din regiunea frontala, ridurile periorbitale (laba gastei) sau cele periorale.

"Este o procedura extraordinara deoarece schimbarea pe care o realizeaza este foarte mare. Pacientii sunt incantati de acest tratament si imi marturisesc mereu regretul ca au asteptat atat de mult pana sa apeleze la Botox"
, dr.
Dana Popoiu, DERMESTETICA.


#2. Este o procedura sigura!


Tratamentul este simplu, nechirurgical, dureaza intre 10 si 15 minute si nu necesita perioada de recuperare. Fiind o procedura atat de usoara, nu necesita anestezie si nu are efecte negative.

#3. Costurile implicate sunt mici!


Multe persoane nu apeleaza la aceasta procedura plecand de la ideea preconceputa ca Botox-ul este costisitor. Desi pentru ca schimbarea sa fie permanenta este nevoie de sedinte periodice, costul total al sedintelor este foarte mic in comparatie cu alte proceduri cu efect similar.

Este sigur, eficient si la indemana ta...
Te-ai indragostit de Botox, nu-i asa? Atunci fa-ti o programare si scapa de ridurile inestetice!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ssamara20 pe 27 Mai 2010, 17:47
    ...

    as dori sa stiu care este varsta minima ptr un astfel de tratament si cat este de costisitor, am auzit multe femei care se plangeau in urma injectiilor cu botox ca nu isi mai pot misca uni muschi ai fetei si se simteau ca o "statuie" , am auzit si despre o boala numita botoxina - de la botox este denumita asa,care afecteaza pleoapele - efectul pleoape "cazute" . daca a apelat cineva la injectiile cu botox sa isi dea cu parerea va rog frumos

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod