Casatoria cu un afemeiat

  •  
    • 5 mesaje
    29 Iul 2010, 15:27
    0 1
    Buna evelor.
    Ma aflu intr-o situatie disperata de care depinde cursul vetii mele.Sunt cu barbatul cu care urmeaza sa ma casatoresc, la anul in iunie, de aproape 5 ani de zile.Pe parcursul acestor 5 ani am fost inselata de nenumarate ori cu femei de toate genurile:maritate,urate grase,frumoase,cu multi bani,pustoaice,etc.O parte din aventuri au fost marturiseite chiar de el, altele descoperite sau banuite de mine.Am acceptat....Am mers mereu pe principiul ca relatia noastra nu era destul de bine formata, si am dat vina pe varsta si pe instinctul de vanator al barbatului.La inceput mi s-a reprosat ca nu sunt o femeie puternica care sa il ghideze in viata, ca nu am maturitatea necesara pentru a tine o relatie data fiind diferenta de varsta dintre noi(7ani).Si dupa spusele lui din cauza asta a avut o relatie paralele cu o femeie maritata timp de cate luni. Am luptat din rasputeri sa ma maturizez fortat sa renunt la viata mea de adolescenta, sa lucrez, sa ma autodepasec pentru a-i demonstra ca pot fi asa cum isi doreste si ma pot incadra in grupul lui de intelectuali.Am ajuns intr-un stadiu al carierei in care nu multe femei de varsta mea sunt(23)..Am devenit femeia organizata pe ca si-o dorea dar aventurile au continuat chiar sub nasul meu...
    Am avut o cadere psihica, moral nu ma ma mai puteam suferii pe mine insami, toate eforturile mele fusesera in zadar.
    Am vrut sa ii platesc cu aceiasi moneda si am avut o aventura despre care a aflat.A urmat o lunga perioada de reprosuri, dupa care mi-a marturisit ca asta l-a facut sa realizeze suferinta pe care mi-a provocat-o si ca vrea sa ne casatorim.Am crezut in el,am crezut ca s-a schimbat, am facut planuri, am ales localul, muzica,hainele, nasii,toate cele necesare unei casatorii.In tot acest timp eu am inceput sa il suspectez de o noua aventura.Telefonul era mereu pe silentios,atunci cand vorbea la telefon pleca de langa mine, se intorcea mereu seara tarziu.I-am cautat in apeluri si am descoperit ca vorbea cu diverse pustoaice carora le promitea diverse cadouri in schimbul unei intanliri sau unei conversatii erotice.
    Am avut o discutie dura cu el jurandu-mi ca nu s-a intanlit cu niciuna dintre ele si ca facea asta doar pentru distractie.
    Acum ne-am despartit,nu vreau o asemenea viata desi il iubesc din tot sufletul, nu il pot ierta la nesfrasit mai ales ca am capatat un soi de anxietate si simt ca am devenit obsedata de adulter,banuind ca orice barbat din jurul meu isi insala partenera.
    In societate suntem cuplul perfect, admirat de toata lumea,el este atat de pedant, sarmant incat nu ii pot reprosa nimic, relatia se desfasura minunat insa imi este teama de o casnicie esuata datorita acestor porniri necontrolate pe care le are.
    Este un barbat foarte impulsiv,usor influentabil, si mereu doritor de nou.
    Nu mananc, nu beau, nu vorbesc de cateva zile,nu sunt coerabta in gandire, nu mai pot.VA ROG DATI-MI UN SFAT.
    Credeti ca sa va schimba vreodata?Credeti ca o casatorie il va maturiza, responsabiliza sau va continua la fel?
  •  
    • 3216 mesaje
    29 Iul 2010, 15:33
    0 0
    NU. nu se va schimba niciodata.
    mai ales la varsta lui.
    dar tu, de ce ai acceptat atata timp sa fii inselata?
    s-au terminat barbatii? trebuie musai sa-ti distrugi sanatatea si viitorul stand langa un tip ca el?

    esti foarte tanara, traieste-ti viata, dar traieste-o frumos, fericita de anii tai...
    ai tot timpul apoi sa te mariti si eventual sa faci copii.

    hai ca m-am enervat
  •  
    • 113 mesaje
    29 Iul 2010, 15:36
    1 1
    daca ar fi fost sa se schimbe s-ar fi schimbat DATORITA relatiei cu tine....o hartie in plus nu va face minunea asta

    am avut si eu cunostinte - baieti - care umblau din floare-n floare, dar in momentul in care au gasit pe cineva asa cum si-au dorit nu au mai inselat in timpul relatiei...

    in cazul asta opinia mea sincera este ca NU va exista absolut nicio schimbare in urma casatoriei...

    esti super tanara.... si cred ca si tu constientizezi ca meriti mai mult...asa ca GO FOR IT
  •  
    • 3354 mesaje
    29 Iul 2010, 15:40
    1 0
    de schimbat nu se va schimba... e mai bine sa suferi acum ca nu mai esti cu el, decat o viata ca esti cu el...

    sper ca intelegi jocul de cuvinte, sunt un pic obosita acum...

    multi barbati se opresc cand intalnesc jumatatea... dar daca sunteti in prag de casatorie si el e tot asa... slabe sperante...

    o sa te distruga psihic... si atat... retrage-te din joc... asta este sfatul meu...
  •  
    • 470 mesaje
    29 Iul 2010, 15:41
    0 0
    Chiar daca probabil nu e ce vrei sa auzi...Nu se va schimba niciodata... Asta e firea lui... fie accepti asta si accepti sa traiesti cu el, stiind ca pe tine te iubeste dar are nevoie si de altele (asta daca nu vine momentul cand isi da el seama ca iubeste pe alta... ) fie renunti la el si sunt convinsa ca vei gasi pe cineva care sa te faca fericita!
  •  
    • 2607 mesaje
    29 Iul 2010, 15:47
    0 0
    Intrebarea nu cred ca este daca se va schimba el.... ci daca te vei schimba tu (Schimbarea lui nu o poti controla, schimbarea ta DA) si sa nu mai accepti mai putin decat ceea ce meriti: respect, dragoste... si ... ar trebui sa stii singura ce meriti. Ok, esti tanara. Atunci... macar orgoliu sa ai ca sa te apere de .... ASTA. Adica de ceea ce ai tu acum, de ceea ce accepti tu acum...
    Succes!

    Stiai si singura ca nu e de acceptat asa ceva, nu?
  •  
    • 33 mesaje
    29 Iul 2010, 16:08
    0 0
    intai de toate: fii tare .Esti o femeie tanara si independenta . ce am observat eu este ca el , atunci cand ii cereai explicatii despre escapade se transforma in victima si ca practic tu ai o contributie imensa la actiunile lui . Si eu am fost casatorita si am stat 10 ani si crede-ma ca sunt boli de care nu se scapa daca el nu recunoaste ca este '' o boala'' indiferent de ce natura . Oricum tu tot timpul vei fii plina de neincredere in ceea ce-l priveste si eu zic ca ar fii mai bine iei o doza de incredere in tine si sa faci ceea ce trebuia sa faci mai demult !!! Te pup
  •  
    • 2436 mesaje
    29 Iul 2010, 16:14
    1 1
    Sigur ai fi dorit un raspuns pozitiv, dar nu-l pot da. Nu se va schimba

    Daca pana acum, cand va aflati in prag de casatorie nu s-a schimbat, ce crezi ca-l va determina sa de schimbe dupa?

    Si faptul ca tu esti cea care face eforturi sa se schimbe...lui ii convine!!
    Incearca sa ti-l scoti din minte, din suflet, este greu dar nu imposibil.
    Gandeste-te de cate ori te-a inselat, si daca poti intemeia o familie, face un copil cu un asemenea om?
  •  
    • 6386 mesaje
    29 Iul 2010, 16:24
    0 1
    Fetita draga, esti victima unui om instabil psihic si don juan nativ; lasa-l balta cat esti tanara si sanatoasa!
    N-ai suferit destul, vrei sa joci teatru mereu pt lume, sa fii considerata o "fericita", "cuplul perfect"?
    Pt ce, pt a ajunge o ruina peste cativa ani, fara ìncredere ìn tine, multumindu-te cu faramiturile de tandrete sau atentii pe care ti le mai poate da dupa atatea ore de cuceriri amoroase?
    Ajungi sa-ti iubesti calaul, sa devii o sclava supusa.
    Datorita lui ai devenit femeie, ai ìnvatat ceva, ai experienta, de-acum GATA!
    Fii tu, iesi victorioasa din aceasta relatie maladiva, arata-i ca nu esti o carpa si meriti sa fii respectata de altcineva! Fara multe explicatii, destul l-ai pasuit si l-ai ìnteles.

    Parintii tai ce zic, stiu?
    Ce-ti pasa de lume, de restaurant, de planuri? Nu mai ascunde adevarul caci oricum..iese la iveala precum scheletul din pamant¡

    Curaj, nu s-au treminat barbatii buni!
    Mai bine acum putin sifonata dupa cinci ani, decat peste 10, cu doi- trei copii de fusta si galbena ca turta de ceara...
  •  
    • 9899 mesaje
    29 Iul 2010, 16:41
    0 1
    Hai bai!
    A intrat Ligia in concediu si a venit marmota sa-i tina locul?

  •  
    • 1336 mesaje
    29 Iul 2010, 17:01
    1 0
    Sfatul meu e s-o iei ca pe o experienta amara din viata ta si sa mergi mai departe fara el.Vei suferi foarte mult,evident daca te vei casatori cu el.Daca de la inceput e asa...mai tarziu va veni cu ele acasa.Chiar vrei asa o viata??!nu cred.ce tanara esti! ai grija ce hotarare iei..pt ca te va marca tot restul vietii!fii puternica!ce barbat scarbos!
  •  
    • 1088 mesaje
    29 Iul 2010, 19:05
    0 1
    veziti-ti de treaba! mai bine termin-o acum decat s-o termini cand ai copii.
    asta nu e relatie! nu-ti doresti si tu stabilitate?
  •  
    • 4007 mesaje
    29 Iul 2010, 19:23
    0 0
    Pe un barbat afemeiat il schimbi, doar daca il convingi ca are o problema psihologica si accepta sfaturile unui psihoterapeut.
    Parerea mea e sa il lasi in plata Domnului, daca nu exista nici o sansa sa il convingi ca nu e in regula conduita lui fata de femei, in general.
  •  
    • 5 mesaje
    29 Iul 2010, 21:12
    0 0
    Evelor, cat va multumesc ca v-ati rupt o parte din timpul vostru sa imi acordati mie sfaturi atat de utile!O sa citesc aceasta discutie la nesfarsit, de cate ori va fi nevoie,pentru a-mi da putere , pentru a ma ajuta sa trec peste asta chiar daca voi invata pe de rost randurile voastre
    Sper sa imi gasesc de data asta forta necesara....mi se rupe sufletul... Deocamdata suntem in stadiul in care el pozeaza in victima sustinand sus si tare ca nu s-a intanlit cu nimeni si nu m-a inselat.Doamne e atat de convingator,o spune cu atata ardoare si cu ochii inlacrimati,ca a fost doar pentru distractie.
    Va fi foarte greu sa scap de el,implicit sa il uit.Ma va urmarii, ameninta, suna din minut in minut nopti intregi,ma va cauta peste tot...Sper sa nu imi faca probleme nici la serviciu nici acasa.A facut asta de nenumarate ori, are pentru mine un fel de iubire maladiva,obsesiva, incat imi va face viata un calvar cum a mai facut-o de atatea ori cand am vrut sa ne despartim.
    Parintii mei stiu, ma sustin dar sunt plecati din tara momentan, deci sunt sigura pe frontul de lupta...Lor le-a facut o impresie deosebita la inceput fiind dovedind dragoste si protectie fata de mine, ar acum ma sfatuiesc si ei sa nu imi distrug viata si sa renunt la tot.
    Aveti dreptate, el m-a facut femeie,eram o copila cand m-a cunoscut,a fost primul barbat din viata mea dar trebuie sa trec asta in contul experientei de viata si sa merg mai departe indiferent cat m-ar costa.
    Va multumesc din suflet inca odata!!!!!Pentru mine este de un mare folos.
  •  
    • 13910 mesaje
    29 Iul 2010, 21:24
    0 0
    eu n-am inteles un lucru : spui ca acum v-ati despartit, mai departe pocvestesti ca si cum ati fi impreuna.......ma rog!

    e incredibil ce povestesti tu!
    nu inteleg cum poti sa stai cu un astfel de om atitia ani, ba sa mai si faci planuri de casatorie!

    nu cred ca ceea ce este intre voi este dragoste....

    gindeste bine ce vrei sa faci cu viata ta! sper sa ai puterea sa rupi "vraja" asta!

    esti asa tinara!

    numai bine iti doresc si multa, multa intelepciune si tarie!
  •  
    • 1336 mesaje
    29 Iul 2010, 21:53
    0 0
    Si un om violent se caieste,plange,implora,face declaratii de dragoste,promite ca nu mai face...Si totusi o loveste din nou pe iubita/sotia lui,asta pt ca are in sange acest comportament violent.
    Prima palma e mai grea..ca restul vin f usor..apoi vin copii..un calvar...Imagineaza-ti scena.E asemanator cu ce traiesti tu,doar ca loviturile sunt psihologice si asta te distruge si mai tare!Iti doresc sa fii puternica si sa il lasi in urma cu tot cu femeile lui!Sper ca nu-l crezi!Barbatii pot fi niste actori de nota 10!
  •  
    100
    • 623 mesaje
    29 Iul 2010, 21:58
    1 0
    Numai barbatii? Hai sa nu generalizam

    Io zic un singur lucru: nimic nu se schimba, nimic nu se transforma, totul se amplifica. Zic si io, auzit de la altii, experimentat pe pielea mea.
  •  
    • 1336 mesaje
    29 Iul 2010, 22:11
    0 0
    Corectez: "unii oameni pot fi niste actori de nota 10"(asta ca sa se vada ca si femeile si barbatii au defectele lor).
  •  
    • 6386 mesaje
    29 Iul 2010, 22:13
    0 0
    Stii de ce plange, de ce face pe victima?
    Pt ca are o problema cu el ìnsusi, stie ca are nevoie de-un reper, de ceva fix si frumos, de-o viata "onorabila", o fateta pe care sa o arate lumii, sa dovedeasca tuturor ca El = NORMAL si merita sa fie iubit si respectat de tine, de societate.
    Va fi un permanent actor machiavelic, FUGI si NU TE MAI UITA IN URMA!
  •  
    • 5 mesaje
    29 Iul 2010, 22:28
    0 0
    Tanike, cred ca ai dreptate, poate asta isi doreste, poate din cauza asta a insistat mereu sa ramanem impreuna chiar si atunci cand am gresit eu,desi multi barbati mi-ar fi dat cu piciorul in locul lui....
    Poate ca vrea langa el imaginea pe care o admira toti apropiatii lui, imaginea impreuna cu care PARE a forma "cuplul perfect"